Hira
Üye
Çok güzel yazmışsın içinden geçenleri, ama ufak şeylere takılmamak gerek.
Kendin yazmışsın tamamen ideal bir eş hatta diye,peki seni durduran ne artık?
Kadınların çoğu dram oluşturmayı çok sever,sakın yanlış anlama beni. Ama gerek yok küçük şeylere takılmaya.
Ne olmuş birkaç sözünü tutmamışsa?
Denemeden bilemezsin gerçekten ve ileride bitse bile ilişkiniz emin ol keşke olmasaydı demeyeceksin aranızda geçen kötü şeyleri düşününce,
hatta zamanında ağladığın zamanları düşünüp, 'abartmışım çok fazla,güzeldi aslında' deyip gülerek anarsın geçmişi.
Bir dakika aklıma şey geldi,sen onu sevmiyorsun sanırım doğru mudur? Onun,seni bu kadar güzel sevmesini seviyorsun. Ondan değil kendinden emin değilsin belki de.
İhtimal bunlar hep,dediğim gibi denemeden bilemezsin.
Sevgili Aze, yorumunuz için çok teşekkür ederim. Beni hiç silkelemedi desem yalan olur. “Sen onu sevmiyorsun doğru mudur?” Diye sormuşsunuz... Seviyorum elbette. Duygularımı frenlemeye çalışıyorum sadece. Sanırım en büyük sıkıntı benim onun duygularını söylerken gösterdiği açık yürekliliğe şaşırıp, bununla nasıl baş edeceğimi bilmiyor olmam. Tanıdık olmayan bir durum olunca da şüpheye düşüyorum. Şüpheye düşünce olan her şeyi birleştirip bir hikaye çıkarıyorum ortaya.
“Seni seviyorum dedi ama görüşeceğiz de demişti.” Gibi...
Dram oluşturmak niyetinde değilim asla... sadece evlenip boşanan arkadaşlarımdan öğrendiğim bir şey var, o da flört ederken ortaya çıkan tehlike işaretleri, evlendikten sonra kara deliğe dönüşüyor. Gönül işi dedikleri bu duruma, fazla düşünerek yaklaşmak hata belki de. Bilemiyorum
Ne güzel yazmışsın, eline sağlık Hira hanım. Bu arada ben de talipleri bekliyorum arkadaşlar. Hakuna Matata!
Teşekkür ederim Run. Allah gönlüne göre verir inşallah