Durum Çok Ciddi

• Kullanıcı Kei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Hemen hemen her yerde gördüğümüz yazı illalah ettim vay

durum-cok-ciddi-mesaji.jpg

Cnq2M9QWIAQ5oKY.jpg

Bu insanlar bu kadar aptal nasıl olur aklım almıyor.
Sosyal medya nin ne kadar kirli bi yer olduğunun da göstergesi.

Cehalet ve sehir efsanesidir
Kullanici sozlesmesini okumadan kabul edip uste birde bu yaziyi yazmak trajikomik oluyor
orsel ve yazili medya uzerinden paylasilan her sey anayasa ve AIHM tarfindan ifade ozgurlugu kapsamindadir.

Az önce kapı çaldı. Üniformalı 2 Polis. İçeri davet ettim. Ben çayları hazırlarken bir tanesi odama girip bilgisayarımı açmış ve Facebook hesabıma girmiş. Facebook şifremi nereden öğrendiklerini sorduğumda uzun süredir hesabımı takip ettiklerini söylediler.
Kelepçeleyip karakola götürmek istediler fakat onlara yaklaşık on dakika önce kopyalayıp yapıştırdığım "Durum çok ciddi" paylaşımını gösterdim ve son anda tutuklanmaktan kurtuldum.
Polis ağabeylerden bir tanesi profesyonel bir sosyal medya kullanıcısı olduğum için beni tebrik ederken, bir diğeri de sırtına bindirip odada bir tur attırdı, kısa bir süre sonra yorulduğu için inmek zorunda kaldım.
Çok akıllıca bir hareket olduğunu ve yarın Belediye önünde düzenlenecek tören ile birlikte plaketimin takdim edileceğini belirttiler. Devlet erkanından çok sayıda ismin katılacağı tören ile birlikte halk tarafından ayakta alkışlanacağım. Bu gurur hepimizin. :3

"DURUM ÇOK CİDDİ" ile başlayan yazıyı kopyalayıp yapıştırmadığım için hapishaneden yazıyorum şuan. O.o Bir de profilim çok ağır şikayet altında. 1 beğeni 5 şikayet, 1 yorum 20 şikayet siliyor. Durum çok ciddi, lütfen bu iletiyi beğenip, yorum atın!

Durum harbiden de çok ciddi !!!!!
jandarmanın şu dakika içindeki cerahatı dışarı atmak için uğraşırken kafasını kaşımaya vakti yok lakin bildirge çok önemli.
Efendime söyleyeyim benim bu hesabımda çarpıtma yapılabilir.
Redhack olsun Anonymous olsun Hacker grupları uzun zamandır benim bu muhteşem hesabıma girmek istiyorlardı.
Oluşan bu güvenlik açığından ötürü dünya basınının merakla beklediği resimlerim ortaya saçılırsa hiç karışmam.
Olası bir kalkışma da tüm sorumluluk Facebook'tadır.
Mahkemeler Tarafından maddi bir cezalandırma tarafıma tebliğ edilirse Mark Zuckeberg tek sorumludur.
Çok Israr etti yoksa ben bu Hesabı açmayacaktım . :heavenly:

Bunlara hala inananlar var, eski öğretmenlerim ve öğretmen arkadaşlarım bile paylaşıyorlar en çok onlara şaşırıyorum.

Bu sefer gerçekten çok ciddiye aldılar bunu şaşkınlıkla izledim lise öğretmenlerim bile paylaştı.Bu tarz şeyleri paylaşınca ne düşündüler acaba.

Ülke yangın yeriyken nice canlar gitmişken insanlarda nası bir korku vasıl olmuşsa artık bu saçmalığa inanıp en kültürlü dediğim insanlar bile paylaştı , ayıp ettiklerini düşünüyorum, gülemiyorum bile komik değil.

Konu içerisindeki alıntıları ve seslenmeleri silmemek adına, konuyu

Forumsal Cafe bölümüne taşıdım, iyi forumlar ^^

Geri