EdLmaster
Üye
- Web sitesi
- www.tic10.com
bakınız ben
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hem beleş hem zevkli iş kjkhkhkgHer şey pahalı, çocuk yapmak beleşe diye düşünüyor olabilir…
Allah seni misir tarlasinda korkuluk etsin ahuraaaHem beleş hem zevkli iş kjkhkhkg
Hem beleş hem zevkli iş kjkhkhkg
Senden çıkmıyor tabi 8 de dersin 18 de dersin.Çocuk evin bereketidir. Neşesidir.
Geçmiş zaman içinde deselerdi Ender coluk cocuğa karıs onlara tepkim sert oluyordu. Ama çocuk sevgisi başkadır. geçenlerde bir postumda şöyle yazmıştım.
Eskiden cocuk sesınde nefret ederdim Şimdi 1.2.3 yetmez 4.5.6 olsun frekansına ayarladım kendımı
Senden çıkmıyor tabi 8 de dersin 18 de dersin.
Bir tane doğur bakalım böyle düşünemeye devam ediyor musun Ender.
tamam çocuk sevgisi bambaşka da osmanlı padişahı değilsin 2 3 ile yetinYahu O manada söylemedim zaten süleyman
Benim ne demek istediğimi sende iyi anladın gayet . Tabiki bu konuda en büyük sorumluluk annelere düşüyor o konuda seninle aynı fikirdeyim. Ancak seninde bildiğin gibi çocuk sevgisi bambaşka.
4 olsun sayın hükümdarın müsade edersen !tamam çocuk sevgisi bambaşka da osmanlı padişahı değilsin 2 3 ile yetin
konuyu yanlış anladıkları için olabilir, zira inandıgımız yaradan açlıktan ölmeyecegine kefil rızk konusunda.Akılsız insandır her çocuk rızkıyla geliyorsa niye fakirsiniz