Durmadan Çocuk Yapan Fakir İnsan..

Konu sahibi son olarak 590 gün önce görüldü
Fakiri çuvala koymuşlar,sığmamış...Neyse.Durumunuzla orantılı işler yapmanız dileğimle...

Çocuk evin bereketidir. Neşesidir.
Geçmiş zaman içinde deselerdi Ender coluk cocuğa karıs onlara tepkim sert oluyordu. Ama çocuk sevgisi başkadır. geçenlerde bir postumda şöyle yazmıştım.
Eskiden cocuk sesınde nefret ederdim Şimdi 1.2.3 yetmez 4.5.6 olsun frekansına ayarladım kendımı

Her şey pahalı, çocuk yapmak beleşe diye düşünüyor olabilir…

Çocuk evin bereketidir. Neşesidir.
Geçmiş zaman içinde deselerdi Ender coluk cocuğa karıs onlara tepkim sert oluyordu. Ama çocuk sevgisi başkadır. geçenlerde bir postumda şöyle yazmıştım.
Eskiden cocuk sesınde nefret ederdim Şimdi 1.2.3 yetmez 4.5.6 olsun frekansına ayarladım kendımı
Senden çıkmıyor tabi 8 de dersin 18 de dersin.
Bir tane doğur bakalım böyle düşünemeye devam ediyor musun Ender.

Yahu O manada söylemedim zaten süleyman
Benim ne demek istediğimi sende iyi anladın gayet . Tabiki bu konuda en büyük sorumluluk annelere düşüyor o konuda seninle aynı fikirdeyim. Ancak seninde bildiğin gibi çocuk sevgisi bambaşka.
Senden çıkmıyor tabi 8 de dersin 18 de dersin.
Bir tane doğur bakalım böyle düşünemeye devam ediyor musun Ender.

Yahu O manada söylemedim zaten süleyman
Benim ne demek istediğimi sende iyi anladın gayet . Tabiki bu konuda en büyük sorumluluk annelere düşüyor o konuda seninle aynı fikirdeyim. Ancak seninde bildiğin gibi çocuk sevgisi bambaşka.
tamam çocuk sevgisi bambaşka da osmanlı padişahı değilsin 2 3 ile yetin

Zengin parasıyla fakir karısıyla oynarmış haliyle o oynaşlar sonucuda çocuklar dünya ya geliyordur

Korunmak daha pahalıya geliyorsa demek ki…

Fakirin parası mı var, enleceye gitsin?
Zenginin vakti mi var, çocuk ile uğraşsın?

Akılsız insandır her çocuk rızkıyla geliyorsa niye fakirsiniz

Akılsız insandır her çocuk rızkıyla geliyorsa niye fakirsiniz
konuyu yanlış anladıkları için olabilir, zira inandıgımız yaradan açlıktan ölmeyecegine kefil rızk konusunda.

galiba onlar bebekten sonra takılan takılardan, hediyelerden zengin olacagını düşünüyor :D

Bebeklerin leylekler tarafından eve teslimat yapıldığı koca bir yalan. Zaten ilk duyduğumdan beri inanmamıştım. Zengin parasıyla fakir karısıyla oynarmış. Karınızla oynarsanız çocuk olur. Zenginlerin neden az çocuğu var? Çünkü parasıyla oynuyor.

Bu kadar basit.

Geri