Durduk yere birisi size vursa ne yaparsınız ?

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
oturduğum semte yakın bir yerde zihinsel engelli bir çocuk var. zararsız diye biliyorum; ama yine de ne zaman görsem hafif bir korku sarar. yine öyle bir karşılaşma yaşıyoruz… allahım, yaklaştıkça “bakma, stock bakma, göz göze gelme, fışt, geç yanından” diye kendimi tembihliyorum. derken, yanımdan geçerken şöyle minik bir bakış atmamla, şırrak diye suratıma tokat inmesi bir oldu. koşarak ve ağlayarak eve gelmiştim, hiçbir şey yapamadım…….
sjgljdldjd ay güldüm. öyle bi durumda etki tepki olur ya..gelişine indiririm valla. sonra oturur birlikte ağlarız benim de kafa normal sayılmaz sonuşta….
as:das:das:d:aa:a ALLAH DA SİZİ GÜLDÜRSÜN SADASDAD
BOŞLUĞUMA GELDİ XD

Akıl ve ruh sağlığı bozuk olmalıdır yoksa anlamsız bir davranış ve durumu anlamaya çalışır, karşılık vermem.
Saçma bir kamera şakası ya da tepki ölçme amaçlı sözde bir sosyal deney olabilir.
Karşınızdaki kişi ne yaptığının bilincinde olmayacak durumdadır ki böyle birinin sokakta da olmaması gerekir.
Sorun yaşadığı birine benzetmiştir ki bu da olacak iş değil tabii ki ancak unutmayın ki yanında zarar verecek bir şey de olabilir.

Sonuç olarak nedenini anlamak gerekiyor hatta varsa yakında polis, zabıta ya da herhangi bir güvenlik görevlisi doğrudan ondan yardım isterim.

Bizim üniversitenin orda zihinsel engelli bir çocuk vardı. Vurmuyordu ama kızlara sarılıyor, bırakmıyordu. Çok korkardık. Jfjfjfj
Akli dengesi olmadığı için bir şey de yapılamıyordu. Jdjdjjd

oturduğum semte yakın bir yerde zihinsel engelli bir çocuk var. zararsız diye biliyorum; ama yine de ne zaman görsem hafif bir korku sarar. yine öyle bir karşılaşma yaşıyoruz… allahım, yaklaştıkça “bakma, stock bakma, göz göze gelme, fışt, geç yanından” diye kendimi tembihliyorum. derken, yanımdan geçerken şöyle minik bir bakış atmamla, şırrak diye suratıma tokat inmesi bir oldu. koşarak ve ağlayarak eve gelmiştim, hiçbir şey yapamadım…….

olmaktan korktuğum yerdeyim……..

IMG_6643.jpeg

Geri