Durduk yere birisi size vursa ne yaparsınız ?

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Adam veya Kadın geldi ve sana durduk yere arkadan vurdu!
Olabilir.
Böyle durumlar için Sigorta var. Rapor tutun.

en korktuğum şeyler durduk yere birinin bana vurması, metro beklerken durduk yere birinin beni itme ihtimali veya aceleyle koşarken bana dokunup dengemi bozmasıyla benim raylara uçuşum, toplu taşımada uyurken durduk yere yüzüme kezzap dökme ihtimalleri, durduk yere alakasız biri tarafından aranmak, durduk yere nasılsın denilmesi…. durduk yere olan her şeyden nefret ediyorum. dün mesela tanımadığım bir komşumuz durduk yere tatlı getirdi, neden yani? halimi hatrımı bile önce halini hatrını sormak için yazıyorum dedikten sonra sorsunlar mesela, durduk yere sorulmasın. git tedavi ol melo….

en korktuğum şeyler durduk yere birinin bana vurması, metro beklerken durduk yere birinin beni itme ihtimali veya aceleyle koşarken bana dokunup dengemi bozmasıyla benim raylara uçuşum, toplu taşımada uyurken durduk yere yüzüme kezzap dökme ihtimalleri, durduk yere alakasız biri tarafından aranmak, durduk yere nasılsın denilmesi…. durduk yere olan her şeyden nefret ediyorum. dün mesela tanımadığım bir komşumuz durduk yere tatlı getirdi, neden yani? halimi hatrımı bile önce halini hatrını sormak için yazıyorum dedikten sonra sorsunlar mesela, durduk yere sorulmasın. git tedavi ol melo….
Senle Allah'tan aynı evde yaşamıyoruz melom:)
Ortalık hep 56:D

Senle Allah'tan aynı evde yaşamıyoruz melom:)
Ortalık hep 56:D
durduk yere enteresan göçmen tarifleriyle pakagişu nagamişu falan gibi isimli şeyler yapsan şüphelenirim… bir plan içinde olduğunu düşünürüm… sen durduk yerde arayınca gerilmiyorum ama bak çünkü biliyorum ne düşünerek aradığını, love sjsjk.

Peki ya durduk yere kafanin ustunden opseler ne yaparsin ?

Peki ya durduk yere kafanin ustunden opseler ne yaparsin ?
inşallah kepek şampuanım işe yarıyordur da rezil olmam diye düşünürüm… bunu sadece sevdiğim insan yapsın, geriye kalan herkese saldırabilirim :/ durduk yere kocası tarafından öpülen kadın mutluluğu nasıl bi şey anlatsana biraz….

• Kahkaha
Tepkiler: W
arttırıyorum; sinemada manyağın tekinin arkadan kafana bi şey saplaması, üst geçidin altından geçerken kafana bi şey düşmesi, arabada cam açık giderken yoldan fırlayan bi şeyin suratını parçalaması ve de sevdiğin birinin adınla seslenip "sana bir şey söylemem lazım" demesi... en çok sonuncusu

Şu sıcaklarda yapmasa iyi olur. Hiç acımam yumruğumu sokarım ağzına sbdjd

arttırıyorum; sinemada manyağın tekinin arkadan kafana bi şey saplaması, üst geçidin altından geçerken kafana bi şey düşmesi, arabada cam açık giderken yoldan fırlayan bi şeyin suratını parçalaması ve de sevdiğin birinin adınla seslenip "sana bir şey söylemem lazım" demesi... en çok sonuncusu
mesela şu an durduk yere hepsini düşünmek zorunda kaldığım için mutsuz oldum, hak ettiğimi düşünmüyorum…. “sana bir şey söylemem lazım” vs “sana bir şey sorcam” hadi geçmiş olsun.

durduk yere melonun ortaya çıkıp durduk yere olabilecek her şeyi düşündürmesi. durduk yere “sana bir şey sorcam” yazasım geldi birilerine…. gece gece evet….

durduk yere melonun ortaya çıkıp durduk yere olabilecek her şeyi düşündürmesi. durduk yere “sana bir şey sorcam” yazasım geldi birilerine…. gece gece evet….
sjsjjs gerçekten aktif olmayıp olmayıp bütün felaketlerle durduk yere sayfayı işgal etmem… çok hazırlıklı olmalıyız lena çook. her an her şey olabilir :/

: (((((

Hele şu bebelere hele. Pişman mişman oluyor millet. Geçen hafta iki "badboy" tokatladık. Dikkat edin haaa.

Oğlum adamın karısını niye katıyorsun o gerginlikte..

inşallah kepek şampuanım işe yarıyordur da rezil olmam diye düşünürüm… bunu sadece sevdiğim insan yapsın, geriye kalan herkese saldırabilirim :/ durduk yere kocası tarafından öpülen kadın mutluluğu nasıl bi şey anlatsana biraz….
anlatiyim..

durduk yere bu konuyu kim hortlattı ahsja… yine durduk yere durduk yerelerimizi okuduk, sağlık olsun. ayyyy bu nerden çıktıııığğğğğ

Geri