Dünyayla Benim Aramda Dizisinde Olay Yaratan Sahne!

Konu sahibi son olarak 1290 gün önce görüldü

Disney Plus'ın yerli dizisi 'Dünyayla Benim Aramda'da rol alan Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan'ın cinsel içerikli sahnesi sosyal medyada gündem oldu. İşte olay yaratan sahneden kareler.​

dunyayla-benim-aramda-dizisinde-olay-yaratan-sahne_8eb45.jpg

Başrollerinde Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan ve Metin Akdülger'in yer aldığı Dünyayla Benim Aramda, yayınlandığı ilk günden bu yana gündemden düşmüyor.
IMG_5871.jpg

Disney Plus'ın iddialı projesi Dünyayla Benim Aramda'da hayat verdiği Sinem karakteriyle ekranlara dönen güzel oyuncu Hafsanur Sancaktutan kendini tatmin sahnesinden sonra sevişme sahnesiyle de dikkat çekti.

HAF3.jpg
Dünyayla Benim Aramda dizisi 4. bölümünde bu kez Buğra Gülsoy'un Demet Özdemir'den sonra Hafsanur Sancaktutan ile sevişme sahneleri vardı.
728xauto.png

Ateşli sahneleri gören seyirciler sosyal medyada çok sayıda yorumda bulundu.
728xauto.png

tvde bedava yayınlanan bktan türk dizisi senaryosunu disney plusa nasıl kitlemişler........ aklım almıyor......

sütyen görebilince dijital iş yapıyoruz oluyor. dizi başladığından beri sadece sevişme sahneleri konuşuluyor, demet gibi ruhsuz birinin sevişebileceğini de düşünmüyorum zaten. çene törpüsü kayar... yazık bu platformlara. bakalım hande erçel'i nerede oynatacaklar, asıl yeteneksiz o.

Sevişme sahnelerini de türklere bi yakıştıramıyormuşuz gibi geliyo

Geri