Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şüphelenmedim belki yolda buldun bi süreyim demişsindir diye düşündümNeden benden şuphelendin yaban mersini![]()
Kac liraymis bisikleti
Onun manevi değeri var bir sürü anısıNe yapcan alacakmısın adama.
Mamsterdamda bisiklet çalınıyor mu ya .(Dunyayi gezmismiste hic calinmamista Turkiyede calinmis. Burada senede yarim milyon insanin bisikleti caliniyor kimse boyle tvye cikmiyor........ Manevi ne yasamis olabilir bisikletle.....
En cokta orada caliniyor :dMamsterdamda bisiklet çalınıyor mu ya .(
böyle böyle ülkeyi kötülüyorlar w. kurgu bile olabilir bence iyi araştırılsın. pippa bacca mesela; kadın dünyayı gezdi, türkiye durağında tecavüze uğrayıp öldürüldü. sanki başka ülkelerde hiç olmuyormuş gibiDunyayi gezmismiste hic calinmamista Turkiyede calinmis. Burada senede yarim milyon insanin bisikleti caliniyor kimse boyle tvye cikmiyor........ Manevi ne yasamis olabilir bisikletle.....
O konu baska, dunyanin en azgin erkekleri sozum meclisten disari Turkiyede gibi.böyle böyle ülkeyi kötülüyorlar w. kurgu bile olabilir bence iyi araştırılsın. pippa bacca mesela; kadın dünyayı gezdi, türkiye durağında tecavüze uğrayıp öldürüldü. sanki başka ülkelerde hiç olmuyormuş gibi
BENİM bisikletim varŞüphelenmedim belki yolda buldun bi süreyim demişsindir diye düşündüm