Dünyaya seslenebiliyor olsaydın ne söylerdin?

Konu sahibi son olarak 1024 gün önce görüldü
Bu rökamiyesizliğe artık son verin!

Arkadaşlar, neden evlerinizde rökamiye yok? Rökamiye, her odada olması gereken bir olgudur, yatak odasında ay kehkeh deri rökamiye tercik edilmelidir, biraz gıcgıc yapar ama olsun, zaten bu sesi sevmeyeniniz mi var?

Ben yemeyeceğim rokamı ye
ilerde evimize alalım rökamiye

Bir fülörtözüme balıkçıdayken, hiç güzel laf etmez oldun, sen romantik adamdın demesi üzerine, bu vecizemi söylemiştim, ama kıymet mi bildiler? Peh.

Dünya da doktorlar ve ilaçlar ücretsiz olmalı.herkes bir şekilde hasta oluyor,imkanı olan var olamayan var.lüks otel gibi hastaneler var,insanlar oralara gidemiyorken randevu alabilmek için saatlerce telefon başında uğraşıyorlar,alsalar en az 15 gün sonraya veriliyor,gittiklerinde saatlerinde giremeyip oralarda tüm günleri gidiyor.tabş belki de bu geri kalmış ülkelerde böyledir.

Dünya da doktorlar ve ilaçlar ücretsiz olmalıdır.

daha neler var neler.

Biraz da ciddiyet, 2024'teki kendimi kınayasım geldi fakat haklıyım da, rökamiye fetişimi somra konuşuruz... Ve ciddiyim gayet aa a ne oluyor ayol? Rökamiyesi olmayan hatunu neyleyeyim ya?

20'li yaşlarımın başında Özdemir Asaf'tan bir cümle çarpmıştı beni. "Tüm dünyayı kucaklamak istedim; kollarım yetişmedi."

Ve bu söz, benim için bir ağlama istasyonuydu. O zamanlar her şeyden haberdar olmak, her şeye yetmek istiyordum, yüreğim yetmedi... Sonra bir dövme yaptırdım, bir kelimelik. Çok şey ifade ediyordu, dünya ağrımı, elimden bir şey gelmeyen nahoş hadiselere duyduğum acıyı ifade ediyordu.

Ve anladım ki, bu kadar her şeyden haberdar olmak iyi değildi. Tüm dünya gözümün önünde yaşamamlıydı, benim kapalı küçük dünyam bana yeterdi de artardı, daha fazlasını taşıyamazdım, ben bir insandım.

Geri