Blackheart
Gümüş Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu da W ye djfk
kıskanırım... bana da söyle bi şeyler... senden olsun sjs.
Djjfjd
Hahaha senin söyleyişin tabii daha güzel daha sıcak daha samimi idi ama olsun.pbunu sadece sen, ben, juju ve yosun anlayabilir… çok özel çok anlamlı <3 sjsjjs
tam olarak bu yüzden kontenjanla sınırlı…Hahaha senin söyleyişin tabii daha güzel daha sıcak daha samimi idi ama olsun.p
Ses cok davetkar.Erkekten oluyor mu ki @Süreyya ?
Farkında değilim. Eğer bir gün işsiz kalırsam bunu değerlendireceğimSes cok davetkar.
Oluyordur.dd
Bu da W ye djfk
Benimki neden silinmiş anlamadım. @Süreyya ya göre davetkar bir sesmis, belki de o yüzden kısıtlandiBen sesleri dinleyemedim. @Blackheart beycigim tekrarini alalim.
Ya gerçekten bu kadar salakça konuşmak için nasıl bir ruh haline sahip olabilir ki insan ya melis sezeni arar oldum bundan sonra Sjsjsjİzlediğim filmde para yüzünden çocukları katlediyorlardı ve ben bundan çok etkilendim, sabahlara kadar ağladım. Metroda ağlayarak arkadaşıma şunları söyledim: Benim bu dünyayı kurtarmam lazım. İnsanlara yardım etmem ve onlara dokunmam lazım. Ve tam olarak bu duygu beni şu an oyuncu yaptı…….
Ekli dosyayı görüntüle 72874
üstelik konuşma da taklitmişYa gerçekten bu kadar salakça konuşmak için nasıl bir ruh haline sahip olabilir ki insan ya melis sezeni arar oldum bundan sonra Sjsjsj