Dünya’ya her 44 dakikada bir sinyal gönderen gizemli gök cismi keşfedildi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Afrika'da bulunan kendi halindeki kabileler ilkel mi yoksa geri zekalı mı? Geri zekalı diyemeyiz çünkü dünya üzerinde olan bitenden haberleri yok fakat biz de onlardan daha zekiyiz diyemeyiz çünkü elimizdeki imkanlar çok daha fazla...
Lefty hanim ben asil seyi merak ediyorum. Tanri bu konu hakkinda konumsal olarak nerede duruyor (konu ile ilgi baabinda , mekandan munezzeh kismi icin demiyorum)

Lefty hanim ben asil seyi merak ediyorum. Tanri bu konu hakkinda konumsal olarak nerede duruyor (konu ile ilgi baabinda , mekandan munezzeh kismi icin demiyorum)
Hepsinin üstünde, her şeyi kapsıyor çünkü tüm varoluşa hakim ve her şey onun kontrolünde ilerliyor.

Hepsinin üstünde, her şeyi kapsıyor çünkü tüm varoluşa hakim ve her şey onun kontrolünde ilerliyor.
Ama fazla bos degil mi ya o kadar sey.
300 milyon isik yili genisligindeki (gozlenebilir evren) bu kadar bos olmayi yada kaotik olmayi hakedecek ne yapmis olabilir? Ne bu ceza?

Ama fazla bos degil mi ya o kadar sey.
300 milyon isik yili genisligindeki (gozlenebilir evren) bu kadar bos olmayi yada kaotik olmayi hakedecek ne yapmis olabilir? Ne bu ceza?
O cevapları ölmeden kimse öğrenemeyecektir, dediğim gibi biz her şeyi kendi akıl ve algımız ile yorumlarken 'hakikat' çok farklı olabilir.

Geri