Dünyaya çile çekmeye gelmiş 3 burç

Konu sahibi son olarak 1198 gün önce görüldü

Çile ve keder elbette hayatın içerisinde olur. Ama bazı insanları hiç güler yüzlü göremeyiz. Peki dünyaya çile çekmeye gelmiş 3 burç hangisi? İşte yanıtı...​

Dünyaya çile çekmeye gelmiş 3 burç

Çile diye şarkı isimleri yapılıyor. Arabesk kültürü oldukça seviliyor. Peki en melankolik 3 burç hangisi? İşte cevabı...

DÜNYAYA ÇİLE ÇEKMEYE GELMİŞ 3 BURÇ

YENGEÇ:
Ah yüzü bir türlü gülmeyen Yengeçler... Ne aşktan ne işten memnun olmazlar bu nedenle hep melankolik takılırlar. Beklentileri yüksek olduğu için genelde üzülürler.

BALIK: Balık burçları zar zor mutluluğu yakalayanlardan. En mutlu anlarında bile ağlama hissi onlarla gelir.

KOVA: Başı hep dumanlı Kovalar... Kova burçları hep başkaları için yaşayan bir dert babasıdır.

Ulan burç olayında bile yüzümüz gülmüyor ya, sürekli balık burcu ile ilgili olumsuz bir algı yaratılıyor.. bu ağlama işi ne abi ben bunu anlamadım, ben hiç ağlamıyorum mesela. Acaba doğum tarihi mi yanlış ulan ahah.
Balık burcuyum yükselenim başak... Neye yarar Çilesiz yaşamak..

@Süreyya hanimcigim benim yukselenim balik olabilir mi acaba durduk yere oturup agladigim bile oluyor:)

böyle biri olmak benim bahtımdı. doğuştan ezilen olarak doğmuşum ben, yetmiyormuş gibi bir de yengeç burcu olmaktan çile çekiyoruz. halbuki biskremin içindeki çikolatayı vakumlayarak tüketen, halley'i ısırırken ısırılan kısmı gökyüzündeki ay gibi yapmak için kırıntıları sağa sola dökmemeye gayret eden, gece tuvalette çişini yaparken uyku sersemi haliyle bile hayal kurarak mutlu olmaya çalışan garip bir adamım...

Bu ben olmalıydıım...Yine ıska..

bu adam durup dururken beni dertlendiriyor. kimi yazılarından menteş ve canıgüz tadı alıyorum, hem gülesim geliyor hem üzülüyorum... bence yaylar da dert çekmeye gelmiş, oraya yay yazmanızı rica edicim

"dertler benim, çile benim
hayat senin, senin olsun"

Geri