Dünyaya Bir Ünlü Olarak Gelseydin Kim Olurdun?

• Kullanıcı Klaus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Dünyaya Bir Ünlü Olarak Gelseydin Kim Olurdun? < test tıkla

onedio.com

Sen bu dünyaya ünlü olarak gelseydin kesinlikle Kıvanç Tatlıtuğ olurdun. Onun gibi yakışıklı, yetenekli ve bir o kadar da cool olan bir insan olurdun. Herkes sana hayranlıkla bakar, yaptığın işlerde hep överdi. Elini hangi işe atsa bileğinin hakkıyla çıkan bir ünlü olurdun. Özel hayatını magazine karıştırmadan, sade bir yaşam tarzınla yoluna devam ederdin. Kimseye bir şeyleri ispatlama derdin olmazdı. Her halinle can yakardın... sad

Hy mk burak ozcivit cikti. Ronnie james dio cikicak diye beklerken

iyi iyi banada kıvanç çıktı pek eksik kalır yanımız yok gerçide kıpsss asdasdas:P:emoji_hugging:

Bence bu bir şaka olmalı son osmanlı yandım Burak

Ekran görüntüsü 2020-10-06 011742.png

Acun Ilıcalı!

Sen bu dünyaya bir ünlü olarak gelseydin kesinlikle Acun Ilıcalı olurdun. Zekan ile birçok şey yapar, zengin olurdun. Üstüne kattıkça katar, ünlüler aleminin en üst konumunda olurdun. Milyonlara hitap eder, herkesin saygısını kazanan bir iş adamı olurdun. Televizyon kanallarına sahip olur.

Hayaller Acun hayatlar lahmacun...

Seyma Subasi nedir ya !

Ekli dosyalar

• Screenshot_20201006-012247_Chrome.jpg
    Screenshot_20201006-012247_Chrome.jpg
    827 KB · Görüntüleme: 2
Nafaka yemeye gelmişsin sen hkadkdsa

Sen bu dünyaya bir ünlü olarak gelseydin kesinlikle Aslı Enver olurdun. Kendine has bir güzelliğin, tatlı tavırların ve asilliğin ile tüm dikkatleri üzerine çekerdin. Oyunculuğun ile övgüleri toplar, kendine hayran bırakırdın. Aşk hayatında biraz sorunlar yaşayabilirdin ama hangimizin hayatında sorunsuz bir aşk var ki?

aşk hayatıma 1 verince aslıyım, 2 verince şeyma...
napalım murat boz'u çekicez.
asil asil.
yalnız aslı'yı da çok beğenirim he <3

keske testi çözerken cinsiyetini erkek diilde kadin yapaydin :/ @Lena kivanc cikmazdi

Şeyma Subaşı dedi. Rezaled ya. Sadece Angie kitabımla çok yakında geliyorum arkadaşlar .ddddd

Romalı Perihan çıktı bana. Cinsiyetimi erkek seçmeme rağmen...​

Enzo Ferrari olmadığı için ankete katılamayacağım :)

Geri