Dünyaya aşık olmak için gelmiş 3 burç

Konu sahibi son olarak 1201 gün önce görüldü

Aşk uçuran duygulardan biri. Kimisi hayatında bir kez aşık olur. Kimisi birden fazla... Peki dünyaya aşık olmak için gelen 3 burç hangisi? İşte yanıtı...​

Dünyaya aşık olmak için gelmiş 3 burç

Şıpsevdi kişiler sevmeye ve aşka çok meyillidirler. Mantıklarını kullanmayı sevmezler. Peki dünyaya aşık olmak için gelen 3 burç hangisi? İşte yanıtı...

DÜNYAYA AŞIK OLMAK İÇİN GELMİŞ 3 BURÇ

BALIK:
Şıpsevdi Balıklar sevmeye bahane ararlar. Ayrıldıktan sonra melankoli takılsalar dahi 3 gün sonra aşık olma yeteneklerine sahipler. Bir tuhaflar...

YENGEÇ: Su grubu Yengeçler sulu gözlü ve duygusaldırlar. Herkesi düşünürler aşkta ise sürekli kaybetmelerine rağmen yine aşık olurlar.

İKİZLER: Aynı anda iki kişiye aşık olma yetenekleri vardır. İkizleri anlayan her şeyi anlar.

Lan bu ikizler yine konuda var, bunların olmadığı burç konusu yok mu?
Teraziler flört uzmanı, onu da ben ekleyeyim..
Forum arkadaşlarım, İkizler @Sanem ve @kLara
yengeç @Psinoza
Balık @Süreyya ve ben.. aşık olmayı bırak flört yok kimsenin ahah.

Bugün ben seye asik oldum...Achilles e.

Ben de apartman girişinde beni gören ve günaydın diyen komşuma aşık oldum..
Günaydın dedi, muhtemelen benden hoşlanıyor.

balıklar herkes onlarla ilgilensin herkes bana aşık olsun istiyorlar.İnsanları ve dünyayı çözdüm iddiasındalar uzun uzun felsefe yaparlar kendileri çalıp kendileri oynarlar...Dinleyin onları dinlemediğinizi anlarlarsa kavga ederler :D Hisleri kuvvetlidir ama niyet okumaları daha fenadır

Mfföfkfkfdkmdmdfmfmdmdmdmdmfmvkrkdmdkfkdmdmfnfkfkek

En cok lince uğrayan burç ikizler olduğuna göre, en cok aşık olunan burç ikizler demektir.. Yani anlatabiliyor muyum.skj

balıklar herkes onlarla ilgilensin bütün dişiler bana aşık olsun istiyorlar.İnsanları ve dünyayı çözdüm iddiasındalar uzun uzun felsefe yaparlar kendileri çalıp kendileri oynarlar...Dinleyin onları dinlemediğinizi anlarlarsa kavga ederler :D Hisleri kuvvetlidir ama niyet okumaları daha fenadır
Koçlar da cok gıcık mesela ama linc etmiyoruz...

bizim ev de 2 koç var, ne çektiğimi ben bilirim....

Geri