Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük lideri kimdir?

Konu sahibi son olarak 975 gün önce görüldü
Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük lideri kimdir?

O kadar da uzun boylu değil.

M.kemal atatürk ve recep tayıp erdoğan reis

Hz Muhammed bugün dünyanın %23 unun Müslüman olmasını sağlayan bir lider

Büyük İskender 13 yıllık liderliğinde Makedonya da Hindistan'a kadar dönemin en büyük imparatoeluklarini silerek ilerlemiş

Ceaser İmparatorluğu yanında bilim alanında çığır açmış bugün halen kullandığımız miladı takvim Julian takvimdir Jul Ceaser san alır adını ..

Daha en az 10 lider siralarim buraya

Atatürk ..
Hele hele Erdoğan la dünya lideri kelimelerini birlikte anmak

Katıksız cahillik ilanidir.

Nolacak benim cahilligim diyenler http://www.dr.com.tr/Kitap/Dunyayi-...0MRc7xMHHyFvOJe6Qu0ARqnZa8sq1iGxoCnToQAvD_BwE.

7buçuk lira bu kitap
Bütçesi olmayan kolay ulasabildigi bir kargo şubesinin adını versin yollayayım

hz muhammed bugün dünyanın %23 unun müslüman olmasını sağlayan bir lider

büyük iskender 13 yıllık liderliğinde makedonya da hindistan'a kadar dönemin en büyük imparatoeluklarini silerek ilerlemiş

ceaser imparatorluğu yanında bilim alanında çığır açmış bugün halen kullandığımız miladı takvim julian takvimdir jul ceaser san alır adını ..

atatürk ..
Hele hele erdoğan la dünya lideri kelimelerini birlikte anmak

katıksız cahillik ilanidir.

sen liderlerle peygamberleri kariştirmiyalim lütfen..

Hz Muhammed bugün dünyanın %23 unun Müslüman olmasını sağlayan bir lider

Büyük İskender 13 yıllık liderliğinde Makedonya da Hindistan'a kadar dönemin en büyük imparatoeluklarini silerek ilerlemiş

Ceaser İmparatorluğu yanında bilim alanında çığır açmış bugün halen kullandığımız miladı takvim Julian takvimdir Jul Ceaser san alır adını ..

Atatürk ..
Hele hele Erdoğan la dünya lideri kelimelerini birlikte anmak

Katıksız cahillik ilanidir.

Cahil değil kara cahil.
Adam bu kadar yazıdan Peygamberleri karıştırmayalım kısmını göz önünde bulundurmuş (:

Cahil değil kara cahil.
Adam bu kadar yazıdan Peygamberleri karıştırmayalım kısmını göz önünde bulundurmuş (:
siz varsınız ya cahilolmayan biz lider sorduk peygamberlerden sormadık ben cahilim siz de akıl fişkiriyor bilgili insanlar

fişkiriyorlandık.......

Soru Çok Anlamsız Çünkü Herkes Hayatımıza Birşey Katmıştır :)

okumama gerek yok ben cahilim siz dünyanın en zeki insanlarısınız bir sefer karşinizdaki ne kadar cahil olursa olsun kişiniz yüzüne vurmaniz o zaman o sizin cahilliğınız oluyuyor zeki insansiniz ya herkesi cahil görürsünüz

Cahillik bir seçim.
Sen okumamayi arastirmamayi merak etmemeyi amaa buna karşın hakkında fikir sahibi olduğun bir avuç liderdenn ikisini dünyanın gelmiş geçmiş en büyük lideri göstermekten cekinmiyorsun ..
Bu bir seçim bu seçimini yüzüne vurrum tabi..

Ayrıca kendimi Zeki bulmuyorum
Sadece meraklı yim ..
Buda kulturumuz de çok kötü bilinen bir durum ..

Iyi bir Müslüman olmmk isteyen herkes
Allah CC nun Hz Muhammed e ilk tebligini yerine getirmeli ..

Akpartiye oy vermek seni iyi Müslüman yapıyor algisindan kurtul ..
Oyunu yine ver yada verme ama dininin emrini yerine getir
Oku

Geri