Dünyanın Ezik Ve Değersiz Erkeği

Konu sahibi son olarak 975 gün önce görüldü
Dünyanın Ezik Ve Değersiz Erkeği : Türk Erkeği

Türk erkeği kalite ve değer açısından çok kötü durumda olan bir erkek grubudur. Yaptığım binlerce gözlem ve tanıştığım yüzlerce erkekte aynı şeylerin defalarca tekrar edildiğini gördüm. Türk erkeğinin "erkeksilik" algısının "maçoluk" olduğu ve kadınlara karşı bir duruşunun olmadığını fark ettim.
images

Kendi gözlemime göre bazı kategorilerde eleştirilerimi ve hatalarını yazacağım. Bu hatalar mutlaka düzeltilmelidir.

1. BOŞ OLMASI:Türk erkeği futbol-siyaset-kadın muhabbetine sıkışmış halde. İşsiz,kültür düzeyi düşük, kahvede okey, halı sahada futbol oynamak, tv den maç izlemek gibi alanlar içerisinde sıkışmış bir hayat tarzına sahip.

Genel kültür ve dünyaya açılan oranı %3 falan. Geri kalan kendini geliştiremeyen erkekler.
Dil öğrenmek,spor yapmak ve diğer alanlarla ilgilenmek gibi bir derdi yok. Boşa ve amaçsız yaşıyor. Genel kültürü ve sosyal yeterlilikleri düşük.

Kendini ifade etmekte zorlanıyor ve gelişime değişime direnç gösteriyor. Bu açıdam türk erkeği hem kendi hayat standartlarını düşürüyor hem de topluma yapıcı faydadan çok yük olmaya başlıyor.

2. HAYATINI KONTROL EDEMEMESİ:Türk erkeği tembel ve rahatına düşkün. Kendi kararlarını almaktan aciz ve cesaretsiz. Konu kavga olunca hemen atlıyorlar ama medeni cesaretleri yok.

Hayatını ailesi yönetiyor ve kendi bağımsızlığını ilan edemiyor.Doğru şekilde yapmadığı içinde çatışmalar ve sıkıntılar yaşıyor.

Sorumluluk almıyor onun yerine ailesi karar alıyor. Çalışma standartları ülkede düşük olduğu için kendi özerkliğini kazanması zor oluyor.

3. HEP BAŞKALARINI SUÇLAMASI VE SORUMLULUK ALMAMASI:Her zaman kendi dışındaki şeyleri suçlaması arabesk kültürünün sonucudur.Türk erkeği hep Türk kızını suçlar ama asıl suçlu kendisidir. Erkekler proaktif cinsiyettir erkek gelişirse kadında gelişir.

Kadınları suçlamak en kolayıdır. İki kelimeyi bir araya getiremeyen pasiflerle dolu ülke. Hep suçlu başkasıdır. Ya onu sevmeyen kadın suçludur ya diğer ülkeler ya da kader suçludur.

Uyanık şekilde kısa yoldan zengin olma hayalleri kurar. korkakça davranır. sorumluluk alıp gelişmeye çalışmaz. Hayatını düzeltmeye ve daha iyisi için çabalamayla ilgilenmez. O yüzden ülke de geri zekalı adamların yönetimi altında. Türk erkeği en ezik aptal ve beta erkek gruplarından birisidir.

Başkalarını suçlamayı kes , kaderciliği bırak, duygusal davranmayı bırak ve mantıklı ol. kendin için yaşa başkalarını memnun etmeye çalışmayı bırak.

Türk erkeği değişmeden türkiye değişmez. Erkekler görevlerini bilmeli kendileri için yaşamayı öğrenmelidirler.

4. DÜŞÜK SOSYALLİK VE MAHALLE BASKISI:Kültürel etkiyle genelde okulu bitir-askerlik yap-iş bul vs mantığında yaşıyor.Düşük sosyal hayat ve kadın-erkek arasında ki sosyal bariyerlerden dolayı karşı cinse nasıl davranacağını bilemiyor. o yüzden kadınlara fazla taviz veriyor ve genelde platonik aşkların adamı oluyor.

Sosyal zekalarının düşüklüğü de kendini ifade etmesini ve toplumda saygı duyulmasının önüne geçiyor.

Mahalle baskısının erkeğin de giyim kuşamını, davranışlarını etkilemesine izin veriyor. Sürü psikolojisiyle hareket eden ve konfor alanında sıkışması kendisini mahvediyor.

5. BETA ERKEK OLMALARI:Hipergami ve flört kültürünün olmaması türk erkeğini dünyanın en şanssız erkeklerinden birisi yapıyor.Küçük azınlık-zengin grubun kısa süreli ilişkiler kurabilmesini sağlarken geri kalan türk erkekleri 4-5'li erkek grubunda futbol muhabbetiyle hayatını sürdürüyor.

Beta olmasının muhtaç ve pasif davranışları onu ezik yapıyor. Kadına olan açlığından aşırı beta ezik davranıyor ve türk kızının egosunu şişiriyor.

Kolay aşık olan,takıntılı,gururlu tavırları ve arabesk kültürüyle kendini "şanssız aşık" konumuna düşürüyor. Kadınlara karşı standartlarının olması ise kadınlar karşısında ezilmesine yol açıyor. Düşük medeni cesaret ve özgüveninden dolayı da ilişkileri berbat gidiyor.

İnternet üzerinden kendine değer biçen Türk kızına fazlasıyla beğeni kazandırması ve bıkmadan rahatsız edici mesajlar atmasıyla TÜRK ERKEĞİ DÜNYANIN EN BETA ERKEKLERİNDENDİR.

Kadınlar için maymuna dönmesi trajikomik bir durumdur. Türk kızıda bu durumu avantajına kullanıyor.

Türk erkeği meriç beta olup arkadaş bölgesinde takılıp platonik aşk yaşıyor. Kız da bunu bildiği için onu kullanıyor. Türk kızı erkekleri kullanmakta aşırı ustalaşmış.Zor bulduğu kızı da kaybetmekten aşırı korkuyor. Bu ise onu beta mentalitesinin aşırı olmasına özgüvenini ve erkekliğini kaybetmesine neden oluyor.

Ayrıca meriçlik uğruna hep kızları savunuyor, başka erkeklerin önünü kesiyor Kendi doğruları olmadan sırf kızlara hoş ve iyi görünmek için kızlar ne derse desin savunuyor. Aptal feministleri destekliyor belki bişey düşer diye...

6. AŞIRI DUYGUSALLIK VE ARABESK KÜLTÜRÜ:Türk erkeği aşırı duygusal. Siyaset arenasında bile görüyoruz. Duygularıyla ülke yöneten adamlar var. Türk erkeği de duygularının götürdüğü yere giden bir erkek.

Ayrıca arabesk kültürü "suçu kadına,kadere,hayata vs hep başkasına attığı için" zehirlidir. Arabesk kültüründen ve KADERCİLİKTEN kendinizi kurtarın. Gelişimin önünü açın ve değişime zorlayın kendinizi.

ekşi sözlükteki "düşün ki o bunu okuyor" başlığında kıza açılamamış veya reddedilmiş binlerce ezik beta türk erkeğinin ağlayışına şahit olabilirsiniz.

Takıntılı ve egosuna yedirememesi yüzünden ısrar edip zamanını boşa harcaması, kızları korkutması ise tahammül edilebilir bişey değil.

Reaktif olması ve müzik dinleyip içip sızlanıp hayallee kurması ise ironiktir.

Erkek olsa kendini geliştirir daha iyi standartlarda yaşamaya çalışır.

KENDİ MUTLULUĞUNU ÖNEMSEMİYOR. Gidiyor yeni tanıştığı bir kızı mutlu etmek için 40 takla atıyor.

Önemli olan "SENİN MUTLULUĞUN" ailenin,dostlarının ve kızların değil. Onların hepsi senden sonra gelir.Sen mutsuzsan bu duruma tahammül etme. Canını sıkanı hayatından gönder.

Duygusal olma mantıkla karar veren rasyonel bir erkek ol.

7. DEĞİŞİME DİRENÇ, FAZLA YOBAZLIK VE FANATİKLİK:Türk erkeği değişime uyum sağlayamıyor. Gelişen dünyada yeri yok. Ekonomiye ve ülkesine de destek sağlayamıyor. Değişmiyor kültürün etkisini azaltamıyor. Değişimi de dirençle karşılıyor. Yobaz takılıyor.

Siyasi parti,futbol fanatiği ve kadının kölesi olmayı bırakması gerekiyor.

Rahat ve huzur dolu yaşayın. Sanatla,edebiyatla,felsefeyle ilgilenin.Yeni şeyler öğrenmeye ve deneyimlere açık olun.

Hiç bişeyin fanatiği ve takıntılısı olmayın. Bencil olun gerisi umrunuzda olmasın. Kahramanlık yapmak uğruna kavga etmeyin. Kadınlar için asla kavga etmeyin.

8. KADINLARI YÜCELTMEMEYİ BİLMEMESİ:Kadınlara göre şekillenen erkek kaybeden erkektir.

Kendi hayatı olmadığı için kadını merkeze koyuyor ve sonra tekmeyi yiyince ağlayıp duruyor. Kadına herşeyden çok değer vermesi ise trajedi.

Kıtlık mentalitesinde olması ve takıntılı olması hayatını mahvediyor. bir kadın reddettiyse ısrar etme ! Başka kadınlara git. Zamanın ve enerjin değerli.

Kadınlar edilgen cinsiyettir ve erkeğine göre davranır. o yüzden kadınlar senin aynandır. Sen geliştikçe sana verdikleri tepki de iyileşecektir.

Kadınları aşık olunacak melek olarak görmek, doğru insan bu , hayatımın kadını gibi saçmalıklara inanmayın.Onun için para harcamak ancak ezikler yapar.

9. KADINLARDAN ANLAMAMAK, FAZLA KISKANÇ VE KORUMACI OLMASI VE KADININ İRADESİNE SAYGI DUYMAMASI:Nasıl konuşacağını ve davranacağını bilmiyor. İşin komik tarafı öğrenmek için çaba da sarf etmiyor.

Kadınlardan anlamıyor. Arkadaş olarak gizliden yürüyüp meriç rolü oynuyor. Kadın doğasını ve arzusunu bilmiyor. Çirkin bir kızın maymunu oluyor. Gizlice kızın kendisini birgün fark edeceğini sanıyor. Niyetinde açık ve net değil ve korkak davranıyor.

Kendisini istemeyen kıza fazla zaman,emek ve para harcıyor. sonuç hüsran olunca da ağlayıp zırlıyor. Kadın dan ne istediğinde net değil çünkü muhtaçlıktan beyni çalışmıyor.

En ironik olan ise "TANIMADIĞI KIZ İÇİN BU BENİM BU KADINA KİMSE YANAŞAMAZ KABADAYILIĞI YAPMASI". Tanımadığı kadının çevresinde ki erkekleri tehdit etmeler kızı tehdit etmeler sonra kendi hayatını ve kızın hayatını mahvetmekle uğraşıyor. Bu davranışı yapan erkekler gerizekalılıktan daha öte bir haldedir.

Kız arzu duymuyorsa gideceksin uzatmanı anlamı yok. Tehditle,ağlamayla,yalvarmayla ancak kızların maymunu olursun.

Takıntılı egolu gururlu türk erkeği reddedilmeyi kabul edemez. Ben yüzlerce kez reddedildim ama kimin umrunda...

Sevgilisi olunca aşırı kıskanıp kısıtlamalar,kızın herşeyine karışmak ve erkek arkadaşlarıyla konuşmasını engellemek gibi işsiz amaçlarla meşgul.

Sevgilisine bakanla kavga etmeler, mesaj atanları tehdit etmeler, terk edildiğinde kızı tehdit etmesi vs tam bir eziklik örneğidir.

KADIN SENİN MALIN DEĞİL APTAL. Kadın arzu duymuyor senin erkekliğine saygı duymuyorsa senin yol vermen gerekir. Gidip kapısında ağlayıp,yalvarıp sonra da tehdit etmekle yürümez bu işler.

Bana saygı duymayan kadına bir saniye bile tahammül etmem. hayatımdan çıkar gider.

Kadın senden ayrılıyorsa "KENDİ YOLUNA BAK" kendini geliştir gidip kadını silahla vurma aptal ezik. Kendi hayatını niye mahvediyorsun? Kadın mı yok

Ayrıca gereksiz şekilde kıza hediye alması, aşırı para harcaması ve sürekli ilgi göstermesi de kabul edilemez.

ASLA HESABIN TÜMÜNÜ ÖDEMEYİN.
Kızda hesabı ödesin keriz olmayın. Paranız ve eğlenceniz için sizinle takılan kadını hayatınızdan çıkarın.

Türk kızını yeri geldiğinde boykot edin.
Şartlarınıza uymayan hatuna hayatınızda yer vermeyin.

Kadınları her yerde korumayın bırakın kendisini korumayı öğrensin. Ayrıca her işlerine koşmayın. Hayır demeyi öğrenin.

Eğer sende de bunlar varsa DÜZELTMETEYE BAŞLA !

Spor yap, özgüven geliştir, kendini sev ve hayatının standartlarını yükselt. Daha ne bekliyorsun harekete geçmek için?

Kendinizi gömme işini abartıyorsunuz. :sırıt:
Karşınızdakinin bir birey olduğunu kabullenebilseniz iyi çocuklarsınız aslında :d

Bundan böyle hesabın 1/4 ünü ödüyoruz beyler. Şimdi onlar düşünsün.

İlk ve son cümle yeterli geldi,
beyleri gömmüş, beyler söz sizde.

Çok değerli insanlarla tanıştığım için gayet hoşnutum durumumdan.

Bende birini ifşalıcak sandım konuyu görünce. 50 milyon insanı ifşalamış meğer.

sistem tarafindan "ataerkil" mutasyona ugrayan birer kurban hepsi, cok uzerlerine gitmeyin,
anlasamiyor olmama ragmen ben bile uzuldum :)

Uğraşsam ben bile bu kadar gömemezdim , yazık etmiş yazıyı yazan her kimse canımm TürK erkeğine :/

Genellemeler , genellemeler..
Yazıya birkaç satırı kapsamak suretiyle göz gezdirdim de mahalle kahvehanelerinde takılan veya mahalle aralarında , köşe başlarında takılan tipler gözlemlenmiş bana göre.
Bu tespitleri yapan her kimse penceresinin önüne bir minder çekmiş ve etrafı gözlemlemiş.
Başka açıklaması olamaz.
Erkekler bu anlatılanlardan ibaret değil.
Evet. Ataerkil bir toplumda yaşıyoruz ve bu toplum biçiminin etkileri anlaşılıyor ama bir farkındalığa ulaşan ve doğru düşünebilen çok fazla erkek var. Gün geçtikçe de sayıları çoğalıyor.

Şu konuyu ben açsam linç yerim ya bu nasıl bir yükleniş :d

Şu konuyu ben açsam linç yerim ya bu nasıl bir yükleniş :d
Bizi linçlemek için pusuda yatıyorlar zaten kjkjkjkh ama konuyu beğendim doğru tespit
KADIN SENİN MALIN DEĞİL APTAL. Kadın arzu duymuyor senin erkekliğine saygı duymuyorsa senin yol vermen gerekir. Gidip kapısında ağlayıp,yalvarıp sonra da tehdit etmekle yürümez bu işler.
“bu kısmına bayıldım “ kjkhjhjg

• Beğen
Tepkiler: ne
Bizi linçlemek için pusuda yatıyorlar zaten kjkjkjkh ama konuyu beğendim doğru tespit
“bu kısmına bayıldım “ kjkhjhjg
Dün eskaza vanlı bir arkadaş ile sohbet etme hali oldu. Ondan bundan konuşurken başladı kadın haklarını savunmaya durduramıyorum ama nasıl anlatıyor bu arada diksiyonu falan harika idi sonra kadının yaşam hakkı kadının VS vs artık dedim ki dur lütfen tamam en feminist sensin dedim de sustu böyle erkeklerde var ahahah :d

Kim yazmis bunu?
Churchill mi?

Geri