Dünyanın En Uzun Konu Rekorunu Kırıyoruz! Hep Beraber Rekora!

Konu sahibi son olarak 4549 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kolay kolay kimseyi kafama takmadığım için birazcık alaycı bir tipim olabilior bende '' :pofur: '' koyuyorum :D
Ama bilirsin ciddi oluncada çok ciddiyimdir ;)

Bilmemmiiii :D Seni çoğu insan çözemior neşelimi,piskopatmı,kederlimi vs...aslında çok kolay sen heryerde yerine göre davranan adamsın yeri gelince piskopat,yeri gelince çocuklarla top oynayan onları neşelendiren,yeri gelince alay eden,yeri gelince racon kesen...yani her ortama uygun bi adamsın :)

Beni bu kadar iyi tanıyıp iyi tanımladığın için seni Filozof ilan ediorum :pofur:

Tamamda sadece bu konuya odaklanırsak o iş olmaz :) Neticede burası bir forum. Yeri geldiği zaman ben buraya günde 1000 post ta kasarım o problem degil :)

Bizde sürekli burda olun demioruz ara sıra aklınıza esince 4-5 post atın yeter :pofur:

Başka bir amacımızda bu konuyu en alt kısımlarda değil Sabitlenmiş gibi en üstte tutmak yoksa bu konu akıllarına gelmez ve post atamazlar :pofur:

Keşke bu konuyu sabit olarak dedign gibi Forum Oyunlarına açsaydınız. Oraya takılan üye çok fazla. Aslında taşınabilir. Bence bunu bir görüşürün adminle falan

Deep State Seni tanıdım tanıyalı hep böle orjinal fikirler gelio aklına nerden buluon böle Cin fikirleri ? :D

Keşke bu konuyu sabit olarak dedign gibi Forum Oyunlarına açsaydınız. Oraya takılan üye çok fazla. Aslında taşınabilir. Bence bunu bir görüşürün adminle falan
Aslında nereye açsam die düşünmüştüm o zaman alışamamıştım bu forumun kurallarına göre ama dediğin doğru keşke Geyik yerine Forum Oyun larına açsaymışım..Eğer fazla rağbet görürse konumuz elbette taşıttırırız dert etme :pofur:

Aslında nereye açsam die düşünmüştüm o zaman alışamamıştım bu forumun kurallarına göre ama dediğin doğru keşke Geyik yerine Forum Oyun larına açsaymışım..Eğer fazla rağbet görürse konumuz elbette taşıttırırız dert etme :pofur:

Bence direkt taşıtalım oraya. Bu konu burda durduğu sürece kimse girmez :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri