Dünyanın en saçma kitabı ”Meow”

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
343 sayfadan oluşan Meow kitabı baştan aşağı sadece Meow kelimesi var.Fiyat 750-800 tl arası
Bunu kim alır ki demeyin ortalık saf insanlarla dolu!!
IMG_0651.jpeg
IMG_0653.jpeg

“Nasılsın sabah uykum?” tarzı boş beleş kitaplara benziyor işte. Arz talep meselesi demek ki… Okumazsanız, almazsanız böyle kitaplar çıkmaz.

“Nasılsın sabah uykum?” tarzı boş beleş kitaplara benziyor işte. Arz talep meselesi demek ki… Okumazsanız, almazsanız böyle kitaplar çıkmaz.
Kimdi o ya ahmet batman mıydı neydi bi de kahve ile alakalı bir kitabı da vardı jdsjd
Aslında para kazanmak çok kolay da işte bu saçma şu saçma diye diye tüm zengin olma şansını eliyoruz....

Kimdi o ya ahmet batman mıydı neydi bi de kahve ile alakalı bir kitabı da vardı jdsjd
Aslında para kazanmak çok kolay da işte bu saçma şu saçma diye diye tüm zengin olma şansını eliyoruz....
He soğuk kahve, bana ikimizi anlat ama daha çok genellikle üçümüzü anlatabilirim… fjjfjfj

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Adam bir koyun fotoğrafı atıyor binlerce beğeni alıyor.ben ise hiç kimsenin yazmayacağı sözleri yazıyorum 5-10 kişiye zor beğendiriyorum..Ya sıkıntı bende yada toplum anormal

Unlu mahalle dusunuru Fadik teyze " niyabacang a yavrum" demis...

Kitaplıkta duracak bir bibloya para vermek gibi bir şey ayrıca bu tip yayınların geliri yine hayvanlar için kullanılıyorsa çoğu insan düşünmeden o parayı verir.

Geri