Anna Karenina
Elmas Üye
Canım benimzaten zayıflayamıyorum, desteğin için teşekkürler kfjfjf
Şerbetli tatlılardan, avokadolu zamanlarına dönmeni diliyorum….
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Canım benimzaten zayıflayamıyorum, desteğin için teşekkürler kfjfjf
arkadaş dediğin böyle olurZayıflaması için biraz ağır konuşmam lazımdı…. Deniz kızı gibi olana kadar ağır konuşmalarıma devam edicem…..
Yok o kebapkeşkül tatlıdan sayılıyor mu
arkadaş dediğin böyle olur
bana da ağır konuşabilirsinn hazırım
O da doğru...Sana ağır konuşursam gider bi 35lik açarsın… her kadehi 150 kalori olsa.. dört duble içsen toplam 600 kalori almış olursun… seni rakı içmek istediğin zaman uyutmak lazım marlam… evet sen uyumalısın……
Ben sayısalcıyım hemen hesaplarım…sen de böyle kal iyisin….O da doğru...
rüyanda görürsün ancak diyosun yani annam...hiç kalorü hesaplamıyodum sjnx
şakalarını kim yazıyorYok o kebap
artık beğenmiyor musunşakalarını kim yazıyor
beğeniyorum dersem inanacak mısın artık beğenmiyor musun
Rahat uyuyayım diye de yatmadan önce 2 duble atar o…Sana ağır konuşursam gider bi 35lik açarsın… her kadehi 150 kalori olsa.. dört duble içsen toplam 600 kalori almış olursun… seni rakı içmek istediğin zaman uyutmak lazım marlam… evet sen uyumalısın……
Ne desen inanırım xdbeğeniyorum dersem inanacak mısın
en son konuşmamızda dalavereci demiştin bana gkfkdjjdNe desen inanırım xd
ajxnsj onu niye dedim unuttumen son konuşmamızda dalavereci demiştin bana gkfkdjjd
beni zorbalamak olsun maksat xdajxnsj onu niye dedim unuttum
kesin bişi demişsindir xd hatırlamıyorum kafam biraz şeydibeni zorbalamak olsun maksat xd
valla hiçbişey demedim sırf güldüm diyekesin bişi demişsindir xd hatırlamıyorum kafam biraz şeydi
tamam bidaha demicemvalla hiçbişey demedim sırf güldüm diye