Kutlama Dünyanın En Güzel Doğanı…

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayyy gece uyuyakalmışım ben yaaa jdjdj
Olsun bu doğmana -hayatıma- engel değil.
Benim en değerlim, çiçeğim nasıl da güzel doğuvermiş böyle. Yeni yaşın sana tüm güzellikleri getirsin çiçeğim benimmm :* Sevdiklerin, ailen ve bilhassa benimle dolu mutlu günlerin olsun. Allah her şeylerin en güzelini sana versin. Bu forumun kattığı en şahane şeysin. Çok şükür <3 Çok çok çok mutlu ol. Çok seviyorum seni. Tüm güzel dileklerim senin için. Kalpten diliyorum. Hep hayatımda kal. :*

Nice yıllara! @Melis

Kalbindeki tüm güzel dileklerin yaşamına yansıyacağı sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür dilerim.

Canim Melisim mutlu cok saglikli yillarin olsun. Guzel pamuk gonlunce olsun her sey :bahar:

nice mutlu yıllara melisita, çok seveceğin, huzurlu geçireceğin harika bir yaş olsun :emoji_purple_heart:

İyi ki doğdun, iyi ki tanıdım seni. Doğum günün kutlu olsun emojilerin efendisi.

Bir gün muhakkak hunharca kahvaltı edeceğiz.

Ahahahah nice harika yıllara Melis’im. Aklımda hep o tuhaf randomunla kaldın “bjöbböjöb” ahahahaöxjchcncmfj öpüyorummm

Doğum gününüz kutlu olsun. Sevdiklerinizle birlikte nice mutlu senelere :emoji_birthday::kalp:

Doğum günün kutlu olsun canım.
Kalbinden geçen tüm güzelliklerin seni bulduğu çok çok mutlu olduğun bi yaş olsun :*

Melis tatlışım iyi ki doğdun :* yeni yaşın sana güzellikler getirsinn...öpüyorummmm

Enerjisi zekası ve titizliği (mükemmelliyetçiliğinden kaynaklı) en büyük özelliği. Yeni yaşın sana büyük mutluluklar ve başarılar getirsin.

Ayyy gece uyuyakalmışım ben yaaa jdjdj
Olsun bu doğmana -hayatıma- engel değil.
Benim en değerlim, çiçeğim nasıl da güzel doğuvermiş böyle. Yeni yaşın sana tüm güzellikleri getirsin çiçeğim benimmm :* Sevdiklerin, ailen ve bilhassa benimle dolu mutlu günlerin olsun. Allah her şeylerin en güzelini sana versin. Bu forumun kattığı en şahane şeysin. Çok şükür <3 Çok çok çok mutlu ol. Çok seviyorum seni. Tüm güzel dileklerim senin için. Kalpten diliyorum. Hep hayatımda kal. :*
teşekkürümün en tatlısı sana. <3 canım çiçeğim, ilaç gibi hep sözlerin. sevgin ne güzel, bunu bana hissettirebilmen böyle derinden… iyi ki varsın. yerin hep çiçek. hep yanındayım, çok çok seviyorum. :*
Nice yıllara! @Melis

Kalbindeki tüm güzel dileklerin yaşamına yansıyacağı sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür dilerim.
çok teşekkür ederim lefty hanımcığım, sağ oluun.
Mutlu ve sağlıklı yaşlarınız olsun.
teşekkür ederim.
teşekkürler…
teşekkürler thalassa :emoji_relieved:
güzel yaşlar diliyorum melisciiim<3 iyi ki doğmuşsun:*
teşekkür ederim dilocum :*
Canim Melisim mutlu cok saglikli yillarin olsun. Guzel pamuk gonlunce olsun her sey :bahar:
oy canım emarem, sağ olasın. iyi ki varsın<3
Mutlu yıllar Melis hanımcım
teşekkür ediyorum eftelya hanımcığım :}
nice mutlu yıllara melisita, çok seveceğin, huzurlu geçireceğin harika bir yaş olsun :emoji_purple_heart:
umarım öyle olur… teşekkürler canımsu<3
Mutlu yıllar melis
teşekkür ederim zana.
Mutlu yıllar meliskoo..
teşkürler sadişko…
İyi ki doğdun, iyi ki tanıdım seni. Doğum günün kutlu olsun emojilerin efendisi.

Bir gün muhakkak hunharca kahvaltı edeceğiz.
tam bir efendiyim ama dimi, sana da bulaştırdım… canım harunabim, çok teşekkür ederim. iyi ki varsın! o kahvaltıyı bekliyorum, muhakkak edelim :bahar:
Ahahahah nice harika yıllara Melis’im. Aklımda hep o tuhaf randomunla kaldın “bjöbböjöb” ahahahaöxjchcncmfj öpüyorummm
ya deroşum jbjbjbjbj beni gerçekten güldürdün allah iyiliğini versin senin. napayım klavyem beni buna itiyor böbööbjbjb bu da senin için… teşekkür ederim, ben de çok öpüyorum :*
Doğum gününüz kutlu olsun. Sevdiklerinizle birlikte nice mutlu senelere :emoji_birthday::kalp:
çok teşekkürler efenim sağ oluun <3
Doğum günün kutlu olsun canım.
Kalbinden geçen tüm güzelliklerin seni bulduğu çok çok mutlu olduğun bi yaş olsun :*
ay çok sağ ol canım benim. öyle olur umarım :*
Mutlu yıllar Meliskom, sağlık ve mutluluk hep yanı başında olsun ♡
yosunkom <3 çok teşekkür ederiim.
Melis tatlışım iyi ki doğdun :* yeni yaşın sana güzellikler getirsinn...öpüyorummmm
tatlış yarmam, teşekkürler canım benimm :*
mutlu seneler melisss ♡
teşekkürler neefciğim <3
Enerjisi zekası ve titizliği (mükemmelliyetçiliğinden kaynaklı) en büyük özelliği. Yeni yaşın sana büyük mutluluklar ve başarılar getirsin.
ay teşekkür ederim ederim need, çok sağ ol inşallah.

yanıtsız bırakmak istemedim, biraz gecikmeli de olsa hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim.
ben de kendime mutlu yaşlar diliyorum… artık beklenmedik ya da beklendik her şekilde mutlu gelsin bu yaşım. valla ihtiyacım var yau…

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri