Dünyanın En Görkemli Başkanlık Sarayları

Konu sahibi son olarak 2690 gün önce görüldü
Kremlin Sarayı – Rusya
zDWnYPZ.jpg

Palácio do Planalto – Brezilya
WJq77SO.png

Casa Rosada, Arjantin
[img]http://i.imgur.com/6KYttwq.jpg

Palais de la Nation, Kongo
59uah2H.jpg

Mavi Ev, Güney Kore
nsgMNvo.jpg

Bizimkisi sıralamaya girememiş mi?

hazreti-muhammed-in-evi-boyleydi-hazreti-muhammed-suudi-arabistan-1417267.jpg

Lafa geldi mi Müslümanlıktan mangalda kül bırakmayan zihniyetin yaptıkları münafıklıkları savunmak adına ecnebilerden örnek vermeleri acınası ironidir .. YUKARIDA EFENDİMİZİN SARAYI VAR BAKIN VE İBRET ALIN ..

sormazlarmı sen neden çadırda yaşamıyorsun o vakit diye.

bu çıkmış şey de heryerden çıkıyo :D :D

Üç odalı bir daire ile altından kadehlerin kullanıldığı bin odalı bir sarayı aynı kefeye koyuyorlar :)
Sormazlar mı İSRAF HARAM DEĞİL Mİ DİYE ?
Kaldı ki benim üç odalı dairem KENDİ PARAMLA KİMSENİN ÜZERİNE YÜK OLMADAN ALNIMIN TERİYLE ALDIĞIM HAKKIMDIR AMMA MİLLETİN YARISINDAN ÇOĞUNUN HAKKINI HELAL ETMEDİĞİ BİR SARAY YAPTIRMAK tam anlamıyla İSRAFTIR HARAMDIR GÜNAHTIR .. Üstelik zaten öncesinde bir Cumhurbaşkanlığı konutu dururken ..

Meydanlarda KURANI SALLAYAN sözde mümin olduğunu iddia eden bu adama Hz.Ömer'in kendi işleri için ayrı devlet işleri için ayrı kullandığı mumunu hatırlatsak utanır mı acaba ? Sanmam :)

he ya çankaya köşküne sövdüm daha bu sabah bahçesini halka açsın köpekler sıçsın çocuklar oynasın dedim içimden................. sonram aklıma çakma saray da geldi utandım milletin parasını sırf uzun adamın egoları yüzünden saray diye dikenlerden utandım. ayakkabısının ökçesine basan bir adamı başa geçirenlerle aynı havayı çektiğim için tiksinç duygular besliyorum

Geri