Dünyanın en büyük yolcu gemisi: Harmony of the Seas.

• Kullanıcı Hakan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Motorlu Taşıtlar (Arşiv)
Konu sahibi son olarak 92 gün önce görüldü
Fransa'nın güneyindeki Saint-Nazaire Limanı'nda inşa edilen 'Harmony of the Seas' isimli yolcu gemisi düzenlenen törenle ilk seferi olan İngiltere'nin Southampton kentine doğru yola çıktı.

0

0

0

0

STX France şirketi tarafından 32 ayda inşa edilen 362 metre uzunluğunda, 66 metre genişliğinde ve 73 metre yüksekliğindeki yolcu gemisinin maliyeti 1 milyar euro'yu buldu.

0

0

0

0

A haber

Myself kaptan ne diyon drift yapılırmı bunla ?

aziz krali yapilir . ) da drift icin hantal kalir yuruyen ada bildigin daha yakin zamanda yapim belgeselini izlemistim muazzam bisey teknolojinin sinirlarinin zorlandigi durum..

lakin su var godooman isi . ) guzel bir haftaligina tatil hic fena olmaz bunun ustunde..

Düşünsene gemide gece barda hatunla tanışıyorsun oda numarasını veriyor 12 de gel diyor. 1001A numaralı odadasın, eline tutuşturduğu kağıda bir bakıyorsun oda numarası 9836638Z.... çıldırırsın :aeg:

aziz krali yapilir . ) da drift icin hantal kalir yuruyen ada bildigin daha yakin zamanda yapim belgeselini izlemistim muazzam bisey teknolojinin sinirlarinin zorlandigi durum..

lakin su var godooman isi . ) guzel bir haftaligina tatil hic fena olmaz bunun ustunde..

Daha küçük bişeyler bakalım bize o zaman ağabey , no dirift no parti :D

Aylık 1400 alıyorum , 10 dakikalığına içeri alırlarmı bizi klqwhdkqw .d

Daha küçük bişeyler bakalım bize o zaman ağabey , no dirift no parti :D

Aylık 1400 alıyorum , 10 dakikalığına içeri alırlarmı bizi klqwhdkqw .d

1 milyar euro maliyeti.. 1400 turk lirasina su vermezler bence . ))
bize gore degil Aziz bi cigkoftemizi yogurmaya bakalim..

Geri