Dünyanın en büyük böceği

J
  • Kullanıcı Jigsaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bunları Biliyor musunuz? Arşiv
TİTAN BÖCEĞİ...
Dünyanın en büyük böceği ve güçlü çeneleriyle bir kurşun kalemi ikiye bölebilir.

1376366_539183819486414_1630353965_n.jpg

Ben biliyorum :)

Latincesi Titanus giganteus tur.

Çok severim kendisini.

Türkiye koşullarında yaşaması mümkün değildir. Paniğe gerek yok :) Endonezya'da sık görülür.

El erkek eline benziyor fakat tirnaklar uzun bocege gelicek olursak elim kadar dedikleri bu olsa gerek :D

Bunların küçüklerini az mı kovaladım ben ya bir kaçışları var dünya maratonundakiler halt etmiş :o

Bir de uçabiliyor? Gorsem bayilirim suracikta.
Igrenç birsey.

Bi an tırstım sendne :(((( Ben çok korkarım böceklerden . Cinsi hiç önemli değil toz kadarda olsa korkarım :((

20 cm boyu var ve et yiyor lan bi de uçuyor djsbvjfb. Korkmamak elde mi vazgeçiyorum. Biz senle köpek alalım onu besleriz. :D

20 cm boyu var ve et yiyor lan bi de uçuyor djsbvjfb. Korkmamak elde mi vazgeçiyorum. Biz senle köpek alalım onu besleriz. :D

Ben köpeklerdende ço kfazla korkuyorum sokakta gördüğüm an yol değiştiriyorum kalabalığa karışıyorum :D :zuha:
Tavşan beslesek olmaz mı ?

Ben köpeklerdende ço kfazla korkuyorum sokakta gördüğüm an yol değiştiriyorum kalabalığa karışıyorum :D :zuha:
Tavşan beslesek olmaz mı ?

Tavşan tek başına olmaz canı sıkılır hayvanın. İki kişi olursa bi kaç ayda çiftlik kurcak kadar tavşanımız olur. Şaka bir yana hızlı ürüyorlar. :D Balık alalım biz. Hem zararsız hem beslenişi kolay ısırmaz bakar durursun sadece.Huzur buluruz.:cici:

Tavşan tek başına olmaz canı sıkılır hayvanın. İki kişi olursa bi kaç ayda çiftlik kurcak kadar tavşanımız olur. Şaka bir yana hızlı ürüyorlar. :D Balık alalım biz. Hem zararsız hem beslenişi kolay ısırmaz bakar durursun sadece.Huzur buluruz.:cici:

Benim kocaman akvaryumum var sende Balıklarını getir birleştirelim onları :p Beyaz turuncu pembe renkleri olsun ama tamammı :p

Geri