Dünyadaki En Garip Seks Gelenekleri ve Yasakları!

• Kullanıcı Abaris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bunları Biliyor musunuz? Arşiv
Konu sahibi son olarak 1739 gün önce görüldü
Dünyadaki ülkelerde bir çok seks yasakları var ve çok garip gelenekler var. Ben bunları araştırırken çok eğlendim. Umarım sizde bencemi okurken eğlenirsiniz  Şimdi en saçma seks yasaklarına birlikte göz atalım

Kolombiya

Bu geleneği gerçekten sürdürüyorlar mı bilemem. Hangi anne izlemek, hangi çift izlenmek ister ki? Taktik mi veriyor anlamadım 

Guam

ABD'ye bağlı bu özerk adada kadının evlenmeden önce başka birisiyle ilişkiye girmesi gerekli. Sebebi ise bakirelerin evlenmesinni yasak olması.

Minnesota, ABD

ABD'nin Minnesota eyaletinde canlı balık ile ilişkiye girmek yasaktır. Canlı balıkla ilişkiye girmeye çalışan mı olmuş ki anlamadım. Çünkü her yasak olan olaylar sonrası alınır. Canlı balıkla yasak, cansızla değil mi?  Ayrıca Minnesota'da kötü kokan çiftlerin seks yapması da yasaktır. Bak bu güzelmiş 

Hong Kong

Hong Kong'da eğer bir kadın kocasını aldatırken yakalarsa, onu öldürebilir ama kendi elleriyle öldürebilir. Devlet hiçbir masraftan kaçınmamış. Cinayetin işlenme yöntemini de yasada anlatmış 

Winconsin, ABD

ABD'nin Winconsin eyaletinde eşi orgazm olurken erkeğin ateş etmesi yasakmış. Magandalara duyurulur 

İngiltere

İngiltere'de motorsiklet üzerinde seks yapmak yasaktır. İyi biz de iner yaparız 

Washington, ABD

ABD'nin Washington eyaletinde tek pozisyonda ilişkiye girmek yasaktır. Adamlar monotonluğa karşı, yalnız merak ettiğim şey bunu nasıl denetliyorsunuz  Ee yasak varsa cezası da olmalıdır 

Tayvan

Tayvan'da gelin, damattan önce damadın arkadaşı ya da akrabasıyla ilişkiye girmelidir. bu nasıl bir şeydir anlamadım ben 

Alıntı.

Türkiye : Oldu da bitti maşallah.

Washington işini biliyormuş.
Balık ne biçim fantezi arkadaş!

Balık ve havaya ateş etme hikâyeleri dışındakileri çocukluğumdan beri Aleviler hakkına duyarım. Böyle hikâyeler azınlıkları aşağılanmak için üretilir. Genelde alt sınıflarda yaygın anlatılır. İnsanlar kendilerini değerli görebilmek için, başkalarını aşağılama gereği duyar.

Geri