Dünyada Müslümanlığa neden düşmanlık duyulmaktadır?

Konu sahibi son olarak 1672 gün önce görüldü
Duygusallığı bir kenara bırakın, yani şu konunun neyini tartışacağız onu dahi anlamış değilim ya neyse kime neyi ispatlayacağız, herkes inandığı şekilde inanıyor rehberimiz Kur'an'ı kerim açıp okuyup anlamaya çalışayım x kişi dini kötülemiş veya tüm dünya kötülemiş bana ne önce benim anlamam gerekiyor Allah CC benden ne istiyor? gerisi gelir zaten

Arkadaşı uyarmıştım bu konuyu açma diye, kendini bilmez saygısız insanlar olduğu sürece çok tartışırız biz burda, önce bunları temizlemek gerek..

Duygusallığı bir kenara bırakın, yani şu konunun neyini tartışacağız onu dahi anlamış değilim ya neyse kime neyi ispatlayacağız, herkes inandığı şekilde inanıyor rehberimiz Kur'an'ı kerim açıp okuyup anlamaya çalışayım x kişi dini kötülemiş veya tüm dünya kötülemiş bana ne önce benim anlamam gerekiyor Allah CC benden ne istiyor? gerisi gelir zaten

Merak etme bi kaç güne sanada saldırırlar değerlerine vs o zaman sen kulaklarını tıkarsın.

Güya bir çoğunuz hatta büyük bir çoğunluğunuz okumuş veyahut hala okumakta olan aydın gençlersiniz bilgili kültürlü insanlarsınız.Ki ben buna zerre inanmıyorum forumda trollük yapılacak onca konu varken kalkıp en ciddi ve en iyi güzel yorumlarla süslenebilecek konularda öyle saçma sapan aciz yorumlar yapıyorsunuz ki pes diyorum bazen sonra da ben bunları sildiğimde suçlu oluyorum yine tekrarlıyorum bu durumlardan rahatsız olanlar varsa benim yönetimimden idaremden rahatsız olanlar gideceğiniz kişiler Co Admin ve üstü yetkililerlerdir.Gidersiniz şikayetlerinizi bildirirsiniz sorunda ortadan kalkar.

Senin yönetiminden şikayetci olduğum yok HeavenLy anlatamıyorum her konuda aynı tavır artık kimsenin sabrı yok kaldıracak, sonrada böyle karşılıklı tartışılıyor. Yalnız sadece mesajları silerek çözülmez bu işler ben bunu anlatmaya çalışıyorum. EmRe ye de söyledim bunu. Kişisel algılama lütfen.

Beni şikayet edebileceğin bi durum olmadı çünkü ondandır.
Ayrıca banla falanda demedim.

Konuyu kilitliyorum çünkü saçma sapan yorumları silmekten gına geldi,insan gibi tartışmak isteyen arkadaşlar olursa bana pm ile ulaşsınlar tekrar aktif ederim.

Geri