Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
olum ben inanıyom.
seni tanımıyorum ama forumda bi duruşun vardı hocam, sende mi? bokunu çıkardınız konunun diğer arkadaşın ne olduğunu biliyor herkes, sen yapma bari...
eksen, sürekli bizim acınası insanlar olduğumuzu ifade ederek bizi rencide ediyosun, ayıp ama herkesin de bi sınırı var. :p
Konuyu incelemeye başlıyorum ve tek tek konu dışı gereksiz mesajları silmeye de başlıyorum.
Merhametimden acıyorum kibirimden değil ..
Bu müslümanlar size kızsalar kötü, karşılık verseler kötü, sizin için dua etseler kötü, beddua etseler kötü, sussalar kötü konuşsalar kötü .. Sizin derdiniz inananlarla değil aslında kendinizle ..
sadece müslümanım deyip içleri kinle dolanlardan bahsettim kötü bi şey mi dedim?
Gereksiz mesajları sileceğinize gereksiz kavga çıkaran gereksiz insanlarla ilgilenin Tuncay.
Dünyada Müslümanlığa neden düşmanlık duyulmaktadır?
forumda yeniyim, kimin ne olduğu az çok belli oluyor hocam. 1 haftadan beri arkadaşlar dini değerlerimize saygı gösterin diyor fakat burada bir kaç arkadaş (onlar kendilerini çok iyi biliyor) hep gırgır hep şamata, alaycı bir tavır, hakaret vs. vs.. ciddi olun biraz...
Bu yaptığın doğru bi şey değil.
kendinize çeki düzen verin LaL burada milleti aşağılayarak kötü bir görüntü oluşturuyorsunuz, onlar mı aşağılıyor bırak onların ayıbı olsun
bak güzel abicim, böyle forum köşelerinde yazdıklarımla benim ne olduğuma karar verip dini inancım hakkında bi çıkarım yapamazsın. inancını sizin gibi yaşamayan herkesi "kafir" olarak addetmekten vazgeçin gözünüzü seveyim.
Özeldn seni tenzih ettiğimi söyledim dimi Recep.
Ama aç gözünü de gör yani kimse kimsenin sataşmalarını çekmek zorunda değil.
Kişi farketmez, forum çiftliğimiz değil yönetimi yönlendirmeyin. Beğenmediğin yorumu şikayet edersin olur biter.