Dünya yıkılsa umrunda olmayan insan

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Hayatın getirdikleri sonrasında yaşam koşullarına karşı duyarsızlaşma ya da kişinin kendi kabuğuna çekilip korunaklı bir alan yaratma çabası olarak yorumlanabilir.
Duygularını çoğu zaman kimseye yansıtmamaya çalışsa da içinde kopan fırtınaları eninde sonunda gizlemekte zorlanacaktır.
Gamsız gibi görünen insanlar aslında çok iyi birer oyuncudur.

Hayatın sonuna gelinince geride kalacaklar artık önemsenmez.

Kişilerle, olaylarla empati kuramıyor da olabilir ve böylece olan biten çoğu şey kendisi için anlam ifade etmiyordur.

Bu kişiden kişiye olaydan olaya değişiyor bende.
Annem dünyanın en gamsız insanı olduğumu söylerdi, çocukluk arkadaşlarımdan ciddi saplantılı,takıntılı olduğumu söyleyen olurdu
İki taraf da haklı fakat iki davranışın da bende nasıl tetiklendiğini pek çözemedim. Kimi insana bayağı takıyorum,sarıyorum kimi insan ölse ilgimi çekemiyor. Sevip sevmemekle ilgisi yok garip olanı bu. Sevdiğim bi insana da aşırı ilgisiz olabiliyorum,haftalarca ihmal edebiliyorum mesela.

Başkalarının düşüncesini önemsemediğinden dolayı sosyal ve insan ilişkileri kötü olan insanlardır.

Durumsal bir davranış biçiminin yorumlanma şekli. Çoğunlukla herhangi bir hedefe, olaya, kişiye, probleme vs. odaklanmış kişileri dışarıdan gözlemleyip yorumlayan kişinin; gözlemlediği kişi hakkındaki bilgi seviyesine bağlı olarak değişebilecek bir yorum.

Hedonizm'in son zamanlarda çok yaygınlaştığını düşünüyorum.

dünya (yansa) tabiri daha iyi olurmuş
yanan ateşte mangal bile yaparım

Bana galiba bundan oldu.

x1080

içinde bulunduğu durumdan ya da yaşantının ona getirdiği şeylerden ötürü palyatif bazlı bir kişilik maskesi oluşturmuş kişidir.
zira dışa yansıtmasa da içeride bunun ve her konunun muhakemesini yapıyordur.

Eninde sonunda ölcez ne edelim. Yıkılırsa yıkılsın.

hiç öyle biri değilim ama bu aralar kendimi çok öyle hissediyorum, hem iyi hem kötü garip

Geri