Mueddeb
Platin Üye
-
-
-
-
-
Dünya yeni bir savaşı göze alabilir mi?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evet 3. dünya savaşı elbette. Ama 3 dünya savaşı olacak diye okumuştum kitaplarda, sende okumuşsundur mutlaka. Yani öyle düşününce de kaçınılmaz gibi geliyor , adım adım yaklaşıyor gibiyiz bana kalırsaKastın 3.Dünya savaşı sanırım ..
Zor ihtimal gibi geliyor bana zira 3.bir dünya savaşı bildiğimiz Kıyametin kopuşu demektir ..
Einstein şöyle söylemiş zamanında ; " Eğer 3.dünya savaşı olursa, insanlar 4.dünya savaşına taş ve sopalarla katılmak zorunda kalacaklar "
Bana göre 3. dünya savaşı kaçınılmaz bir gerçektir ve bu olacaktır. Bir çok belirtilerini bugünden görebiliyoruz. Özellikle Türkiye bu savaştan çok yara alacaktır. Tabi bunlar benim görüşlerim..
dediğiniz çin bile amerika ile bağımlı. artık eskiden olduğu gibi. 2 kutuplu bir dünya yok. çin'in güçlenmesi savaş için yeterli neden değil. ancak lokal savaşlar olur o da silah ekonomisini canlı tutmak için.
Kastın 3.Dünya savaşı sanırım ..
Zor ihtimal gibi geliyor bana zira 3.bir dünya savaşı bildiğimiz Kıyametin kopuşu demektir ..
Einstein şöyle söylemiş zamanında ; " Eğer 3.dünya savaşı olursa, insanlar 4.dünya savaşına taş ve sopalarla katılmak zorunda kalacaklar "