Dünya yansa yanınızdan ayrılmayacak en sadık 3 burç!

Konu sahibi son olarak 1199 gün önce görüldü

İlişkilerde en önemli faktör sadakat ve güven oluyor. Günümüzde sadık birini bulmak bir o kadar da zor. Peki, hangi burçlar ilişkilerine sadık? Boğa, Akrep ya da Koç mu? Dünya bir yana sen bir yana diyen aşkınıza sadık kalan 3 burç...​

Dünya yansa yanınızdan ayrılmayacak en sadık 3 burç!

Sadakatli birini bulmak, hem arkadaşlık hem de aşkta en önemli faktör oluyor. Her burcun karakteristik özelliği farklı oluyor. Haliyle bu ilişkilere de yansıyor. Peki, bu burçlar hangileri? İşte sevdiğine sadık 3 burç...

love-g2b4317f1f_1920-261220219659200c.jpg

EN SADIK 3 BURÇ​

Balık Burcu: Sevmek ve sevilmeyi en iyi bilen bu burçlar, tutku dolu aşıklardır. Kırılgan yapısı nedeniyle ilişkilerinde sadıktır. Üçüncü kişilere hayatlarında yer yoktur.

Koç Burcu: Burçlar dünyasının en cesurlarından biri olan Koç burcu, odluğu gibi yaşamayı ve davranmayı sever. Mücadeleyi seven bu burçta dürüstlük onun için altın kadar önemlidir. Bu sebeple sevdiğine son derece sadıktır.

Oğlak Burcu: İlişkilerde sadakate ve güvene çok önem veren Oğlak burcu, aşkını eski usullere göre yaşar. Tutarlı davranışlar sergileyerek, sevdiğine olan sadakatini gösterir.

Dünya yansa bir odun da ben atarım ya, ama yine de dostlarım dan ve sevdiğim kişilerden ayrılmam.
Arıza yapan olursa da çok çabuk silerim ama.. ulan silerim yazarken başka şey yazdık da neyse ki farkına vardık..

galbi görünce
insan duygulanıyor

Koç Burcu: Burçlar dünyasının en cesurlarından biri olan Koç burcu, odluğu gibi yaşamayı ve davranmayı sever. Mücadeleyi seven bu burçta dürüstlük onun için altın kadar önemlidir. Bu sebeple sevdiğine son derece sadıktır.
Kim yaziyor bunlari allasen..

Dünya yanıyorsa kesin mangal yaparım ölsemde son dakika keyfimden ödün veremem

Koç Burcu: Burçlar dünyasının en cesurlarından biri olan Koç burcu, olduğu gibi yaşamayı ve davranmayı sever. Mücadeleyi seven bu burçta dürüstlük onun için altın kadar önemlidir. Bu sebeple sevdiğine son derece sadıktır.

Aynen:)
Koççum benimmm:P

Ya benim karşılaştığım yayların hepsi ya gercekten hepsi abartisiz capkindi...
Erkek olsaydım çapkın olurdum bence. Arı gibi çiçekten çiçeğe konup hepsinden ayrı ayrı bal toplardım. Şimdiki halim değil ama. sklks

Haritada bir defo yoksa ve çok genel yorum yapacaksak; Akrep kadını ve Oğlak erkeği en sadık olanlardır canım . Hele iyi bir haritaya sahip tam bir akrep kadını... Herkesi her şeyi sollar...Roman olurlar,film olurlar . Öyle ki kötü akrep kadinlarinin bile sadık oldukları şiddetli tutkuları vardır. Aşk i memnu daki Bihter karakteri benzetme olarak verilebilir buna.
Tutkuyla sevenin,sadakati de tutkulu olur.

Koç,Balık (Ateş,Değişken) kel alaka.
Haritada ilişki haneleri ile olan noktalarda değişken burçları (Balık,Başak,Yay,İkizler) istemeyiz. Ateş elementi de sadakatle bağlantılı bir element değil. Sadakati en çok toprak a ve suya yakıştırıyorum ben .

oğlak kadınları gerçekten sadıklar bu aşk ve ilişki konularında değil sadece.
her şeye tutkuyla bağlı ve sadıklar, işleri, arkadaşları, sevgilileri vs

Geri