Dünya yansa umrunda olmayan tipler

• Kullanıcı Aden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
Duyarsızlık mı desek, vurdum duymazlık mı desek,rahatlıkmı desek:=) yada bunların hepsi ruhuna işlemiş insan modeli

Dünya bu insanlar için boştur aslında,
soğukkanlı, umursamaz, bir olayı çok abartmaz.
Saatlerce bir konu üzerinde düşünmeyen, vicdanları hep rahat, ne kadar kötü gözükseler de iyi,
ne kadar mutlu gözükseler de bir o kadar mutsuz insanlardır..

takmıyorum umusamıyorum bana ne ya :)))

Bana dokunmayan yılan bin yaşasın modunda insanlşa yakın akrabadır.

Bence güzel birsey.
Sen yanacagina dünya yansin

Kesinlikle duyarsızlık örneği.Menfaatleri ve egoları zarar görmediği müddetçe insanlık meseleleri umurlarında değildir.O gün hangi makyajı yapacakları ya da hangi kanalda hangi dizi olduğunu takip etmek esas meşguliyetleridir.
Hangi kıza nasıl asılacağı derdi ekmek parası kazanma derdinden bile önde gelir.

Gençtir, hayatın çok başındadır belki..
Çünkü zaman ve emek harcayarak elde ettiğin değerlerini kaybedecek kadar duyarsız ve umurduz, sorumluluklarını taşımayacak kadar fütursuz olursan çok şey kaybedersin.

Gelecek kaygısı taşımıyordur, ev geçindirmiyor fatura ödemiyordur. Gazete okumayıp haberlere bakmadığı için de ülkenin geldiği durumdan bihaber hayal dünyasında yaşıyordur.

Boşa dememişler cahil insan sorgulamaz diye.

Dünya yansın bi görelim en çok kimin umrunda olur .d

Aslinda boyle tipleri komik bulurum. Oyle bir rahat olurlar ki, cumleleri bile iki kelime den olusuyor. Sinir bozucu, biraz da komik. Boyle buyuklerimiz de var, genclerimiz de.

klişe olacak ama '' belki yandığı biri vardır'' diyeceğim :d

Bende öyleyim belli etmem ama içim içimi yer. Çaktırmadan geçiştirmek önemli :T:

Vurdum duymaz diye hitap ediliyor bir nevi.. haz almamaktayim bu tarz insanlardan..

Geri