Dünya reset'e mi gidiyor?

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
Aklıma takılan konulardan birisi de bu. Dünyanın oluşumundan itibaren çeşitli evrelerden geçen gerek atmosfer gerek yerküre olarak çeşitli formatlara giren Belki de üzerindeki yaşamları dinozorlar gibi sıfırlayan bir süreç olacaksa,

Yani yeni bir döngüde olacağız düşündünüz mü? Insan eliyle oluşmuş hasarların tahribatını konuşuyoruz ama asıl mevzu dünyanın bu reset atma sürecinde ne kadar olumlu etkimiz olabilir düşündünüz mü?

Buzulların erimesiyle suların yükselmesi muhakkak bekleniyor pekala Nuh'un Gemisi gibi büyük bir gemi mi yapmak lazım?

Ben bunu düşündüğümde, çok param olsa tekne karinaları gibi bir yapının üzerinde evim olsun demiştim :)

Allah'ın işine karışna @kamil0920 aģam. O büyüktür ve ne yapacağını çok iyi bilir sorup soruşturma, engel olma,.......

Allah'ın işine karışna @kamil0920 aģam. O büyüktür ve ne yapacağını çok iyi bilir sorup soruşturma, engel olma,.......
Öyle bir dünya yok Elbette Allah her şeyin en iyisini bilendir ancak sorgulamamızı düşünmemizi isteyen zaten o bizden. Bağnazlığı reddeden araştırmayı okumayı emreden Allah sonumuzu hayır etsin inşallah.

Öyle bir dünya yok Elbette Allah her şeyin en iyisini bilendir ancak sorgulamamızı düşünmemizi isteyen zaten o bizden. Bağnazlığı reddeden araştırmayı okumayı emreden Allah sonumuzu hayır etsin inşallah.
Eder eder bekle.

Dünya'da yaşam zorlaştıkça yeni gezegen arayışı da artıyor ancak hangi teknoloji ile oralara gidilebileceğini bilen yok.

Küresel ısınma için ülkelerin acil durum planı oluşturması şart yoksa her yıl daha zor koşullar, doğal afetler kaçınılmaz olacaktır.

Anormallerin dönemi oluyor sanki
Yanlış bildiklerimiz dogruymuşcasina yaşama devam ediyoruz toplu bir şekilde

Bu başlığımı hatırlayan var mı :) şimdi herkes Bir derin nefes alsın desin ki Her şey gayet normal değil mi hahaha...

dünyayı bilmem de
bizim ailede bi reset olacak
nankörden gına geldi

Keşke olsa. 70 lere dönsek mesela

Dünya'da yaşam zorlaştıkça yeni gezegen arayışı da artıyor ancak hangi teknoloji ile oralara gidilebileceğini bilen yok.

Küresel ısınma için ülkelerin acil durum planı oluşturması şart yoksa her yıl daha zor koşullar, doğal afetler kaçınılmaz olacaktır.
Küresel ısınma ile alakalıdır diye düşünüyorum ki her geçen yıl bizim şehrin iklimi değişiyor. Bir 7-8 yıl öncesini baz alırsak hava çok soğumaya başladı. Yaz aylarında ise daha sıcak bunaltıcı bir hava oluyor. Oysa eskiden yaz aylarında bile geceleri tatlı bi serinlik olurdu kış aylarında ise bahar havası hakimdi. 13 yıl aradan sonra lapa lapa kar yağdı buraya.:D

Keşke olsa. 70 lere dönsek mesela
Küresel ısınma ile alakalıdır diye düşünüyorum ki her geçen yıl bizim şehrin iklimi değişiyor. Bir 7-8 yıl öncesini baz alırsak hava çok soğumaya başladı. Yaz aylarında ise daha sıcak bunaltıcı bir hava oluyor. Oysa eskiden yaz aylarında bile geceleri tatlı bi serinlik olurdu kış aylarında ise bahar havası hakimdi. 13 yıl aradan sonra lapa lapa kar yağdı buraya.:D
Bilimsel veriler ışığında, en sonunda ani iklim değişiklikleri ile buzul çağına dönüş yapılacağı iddia ediliyor.

Bilimsel veriler ışığında, en sonunda ani iklim değişiklikleri ile buzul çağına dönüş yapılacağı iddia ediliyor.
Ben kafa olarak demiştim, bence çok daha saygılı sevgili huzur içindeydi herkes. Bu kadar teknolojiye karşıyım ben.
Ben de yaptığım araştırmalar sonucunda, hatta bununla ilgili bir makalem yayınlandı, buzul çağı sona erecek ve oralarda hapsolmuş insan, bitki ve hayvan patojenleri serbest kalacak. İşte o zaman bambaşka bir hayat bizi bekliyor..

Ben kafa olarak demiştim, bence çok daha saygılı sevgili huzur içindeydi herkes. Bu kadar teknolojiye karşıyım ben.
Ben de yaptığım araştırmalar sonucunda, hatta bununla ilgili bir makalem yayınlandı, buzul çağı sona erecek ve oralarda hapsolmuş insan, bitki ve hayvan patojenleri serbest kalacak. İşte o zaman bambaşka bir hayat bizi bekliyor..
Teknolojinin gelişmesine ilave olarak, insan hayatının kolaylaşması gerekirken çoğu alanda riskler de artmaya başladı. İyi amaca hizmet ettiği kadar kötüler de teknoloji takibi yapıyor ya da üretenler olası riskleri baştan hesap edemiyorlar.

Buzul çağı için net tarih tahmini yapılamasa da kaçınılmaz bir gerçek ve o günden sonra dediğin gibi her şey en başa dönmüş olacak.

Tam bahsettiğin konuda bir yazı yazmıştım yıllar önce.

Orada bahsettiğim şey şuydu;
Küresel ısınmanın en kötü sonuçlarından bir tanesi bundan asırlar önce hapsolmuş virüslerin küresel ısınma ile önce denize Daha sonra dünyada var olması nedeniyle çok daha ilginç ölümcül hastalıklar oluşacak minvalinde bir konu ele almıştım.

Düşüncelerine %100 katılıyorum.

Yalniz dinazorlar kuranda gecmiyor. Yoklar yani , o evre cinlerin dunya uzerinde hukum surdugu zamana tekabul eder. Lutfen bati gibi bagnaz dusunmeyin.

Enfes. Ama anlatılmak istenilen öyle Basit usulde yorumlanacak zihinlere hitap etmez.
Matrix filmi gerçek oluyor. Mavi hapı seçmeyi isteyenler riske girmek istemiyor, basit olanı tercih ediyor.. Çünkü orası bilindik, güven verici, kırmızı hap da ne gibi zorluklar karşısına çıkacak tahmin etmek zor..​

Geri