Dünya küçük

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün başımdan geçen bir olayı sizinle paylaşmak isterim.. çeşme alaçatı ya geçtik günü birlik kafalar yüksek olduktan sonra yürüyorum kuzen vede kalabalık bir toplulukla Ada'mın biri kolumdan tuttu bi an şok geçirme seansı.. ben seni tanıyorum Dedi İngilizce olarak . Bende imkansız dedim ben Türk'üm İngilizce olarak tabi ( burada yazar İngilizce bilgisine vurgu yapıyor ) ardından Adam 'ali ' Dedi . O An ben sok ve tırsma arası giderken ilerde gitmekte olan arkadaşlara bir son nefes seslendim ama dönen olmadı . Sonra konuşmalar sonucu üstün İngilizcem ile vakti zamanında sosyal medyada yazıstıgım kişi oldugunu anladim . Buradan çıkarılacak ders dünya küçük gencler Adam da Finlandiya'lı buarada . fazla alkol almakmı gerekiyor , yoksa bu başka bişeymi kestiremedim..

Alkol kötülüklerin anasıdır diyip topluma mesaj verim bende

bir çok düşüncene katılan biri olaraktan , şahsi düşüncem ile bu düşüncene katılmıyorum..
sigara içerken keyif aldığım nadir şeyler var , türk kahvesi , çay vede allkol ile..

içmesini bildikten sonra , bir kötülüğü olmadığı vurgusunu yapmak da yazar burada.. :hi:

bir dal winston soft gönderebilirim üstadım , ..

bir çok düşüncene katılan biri olaraktan , şahsi düşüncem ile bu düşüncene katılmıyorum..
sigara içerken keyif aldığım nadir şeyler var , türk kahvesi , çay vede allkol ile..

içmesini bildikten sonra , bir kötülüğü olmadığı vurgusunu yapmak da yazar burada.. :hi:

bir dal winston soft gönderebilirim üstadım , ..

Ben demiyorum kaptan bilim adamlari diyo yoksa raki-çay-balik üçlusü enenen sevdiğimdi :D ki kayfeyede çırpınti yapiyo diyola ben sigarayı biraktim içmiyorum artikin simdi sigaraya verecegim paralari kenarda biriktirip bogaza nazir bi villa alcam kendime "yazar burada yesilayciliga dikkat cekiyor"

Myself insanlarda artık nasıl etki biraktiysan yıllar sonra da unutamamislar bak seni:) he bi de adam yani kadın olsa hiç unutmazdi seni:) neyse hadi utandirmayim giciklik yapmayim:)

Myself insanlarda artık nasıl etki biraktiysan yıllar sonra da unutamamislar bak seni:) he bi de adam yani kadın olsa hiç unutmazdi seni:) neyse hadi utandirmayim giciklik yapmayim:)

Yıllık ego mu tatmin ettim ..
Bu düşünceler karşısın da :p

Geninde var huysuzluk biliyorum :)

Sevgili Myself 2 metrelik boyun var insanlarin seni unutmasi imkansiz (2 dedim ama abartmis olabilirim ) :) Evet dunya kucuk, ben de bu forumda tanidigim birini Istanbulda gormus gibi oldum ama seslenemedim cekindigimden.

Sevgili Myself 2 metrelik boyun var insanlarin seni unutmasi imkansiz (2 dedim ama abartmis olabilirim ) :) Evet dunya kucuk, ben de bu forumda tanidigim birini Istanbulda gormus gibi oldum ama seslenemedim cekindigimden.
Yazar burda tam neye vurgu yaptı :)
Saygı değer waterlelie tam iki olmasa da 192 yaş ilerledikçe kisaliyorum .p
Ama doğru tespitin..
Bende mümkünati yok çok samimi tanıdığım olmasa cekinir seslenemem. . :)

Neşeli günlerin olsun iyi insan. .

Ne hoş =)
Demek ki insanların birbirini tanımaları için yüzlerine ihtiyaç yokmuş. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri