Dünya Karikatüristlerinden Kıyıya Vuran Çocuk

Konu sahibi son olarak 1151 gün önce görüldü
21.jpg

14.jpg

111.jpg

10.jpg

9.jpg

5.jpg

8.jpg

15.jpg

6.jpg

141.jpg

31.jpg

131.jpg

121.jpg

4.jpg

7.jpg

Allah'ım,dünyadaki tüm Zalimleri kahru perişan eyle.
Mazlumları ise, yardım eyle,merhamet eyle..

Bu çocuğa soracaklar melekler , "SUÇUN NEYDİ?"

lanetlenmeye müsait bir dünyadayiz..
Bu kücücük canlar'a böyle büyük ölüm yakismiyor Allah sebeb olanlara bin katini versin.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

- İnsanlık çok ilerledi .. Artık görünmüyor -

Dünya insanla kaimdir diyor bir üstad.Oysa görünüşteki insanlığın ayıbı yansımış karelere.
Magazinsel yaşayıp ölenlerden değildi mazlumun ölümü.
Allah rahmet eylesin.

İnsan oğlu açgözlü olmamalı.ne günahı vardı çocuğun ailesi 4 sene Tr bakmış Avrupaya kaçmak istemişler.böyle manşet olmakda kötü dünyaya

Bu insalık dışı kareleri tek cümle ile özetleyebilirim.

İnsanlık çok kirlendi artık görünmüyor.

Biz yazarız, birileri çizer, birileri lanet okur, birileri fatiha okur.. Hangi dilden hangi kitaptan söylendiği aslında önemlide değil. Bu ayıp, bu acı değişmeyecek.

Tüm insanlık boğuldu
Bir çocuk bedeninde

paylaşım işin teşekkür etsemmi etmesemmi bilemedim garip bir burukluk oluşuo içimde bu haberi görünce dostum

İçim acıyor.... Lanet olsun çıkarlarına siyasetlerine ...
Içi pislik dolu bu insanlardan ne zaman kurtulacak bu dünya

Kiyiya vuran o yavru bir fransiz bir ingiliz alman olsaydi o zaman isin rengi cok farkliydi.

Muslumansa 3 gun sonra unutulur.

Ne diyeyim.

Hollanda'da bir haber vardı aklıma geldi.
"Biz bu mülteciler için Türkiye'ye para verelim de bizim ülkemize gelmesinler , o parayla onlara baksınlar" demişlerdi.

Dünyanın bu insanlığa bakışı değişmedikçe , bu tarz örnekleri maalesef o kadar çok göreceğiz ki ..
Ülkemiz bu zor şartlarda bile milyonlarca mülteciye kapısını hala açık tutmaya devam ettiği için de bir kez daha gurur duydum Türkiye'mle...

Geri