Dünya IQ Haritası

Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü
Bir şey okumuştum. Yumurta tüketmeyen ekmek ağırlıklı besleyen çocukları zihinsel olarak baya geride bırakıyormuş.

E tabi beyin gelişimi için esansiyeldir hayvansal gıdalar. Galaktoz mesela beynin yegane yakitlarindan biridir, süt şekeri olarak geçen bi karbonhidrat. Veganlara kızdığım nokta da bu; çocuklarını da kendileri gibi besleyebiliyorlar. Korkunç bir şey. Yumurta zaten çok mucizevi bir gıda; %100 biyokimyasal emilimi gerceklesebilen bir gida yani vücudumuz yumurtadan tamamen faydalanır. Her gün bir tane de olsa haşlanmış yumurta ile güne başlamak bi insanın kedine yapacağı önemli bir iyiliktir.

ben sırf tadını daha çok sevdiğimden laktozsuz süt kullanıyorum. o zaman laktozsuz sütün vücuda hiç faydası yok?

Laktozsuz sütün mantığı içerisindeki laktozu olduğu gibi yok etmek değil, dışarıdan laktaz enzimi takviyesi yapılarak laktozun parçalanmasidir. Laktoz intoleransi olan ınsanlarin laktozu sindirememesindeki mantık da laktaz enziminden yoksun olmalaridir. Yanı laktozsuz süte yarı sindirilmiş süt diyebiliriz kisacasi; sindirim sistemimizin yapacağı işin bir kısmını dışarıdan hazır laktaz enzimi katarak yapmış oluyorlar.Laktoz,sütun içinde bileşenlerine ayrılmış oluyor.

kuzeyden güneye doğru aptallık artıyor. demek ki sıcak havalarda beynimiz gerçekten eriyor

@Shinigami seni bir de anadoluya davet edelim… afgshsd
Yahu böyle şeyler bir anda söylenirmi :) Mr. ayku :) mezarın da ters döner. Gemileri karadan yürüten, kendisinin 120 katı ordularla savaşan, bir milleti anlamak, hele birde zeka ölçümü yapmak bayağı bir yürek ister

Laktozsuz sütün mantığı içerisindeki laktozu olduğu gibi yok etmek değil, dışarıdan laktaz enzimi takviyesi yapılarak laktozun parçalanmasidir. Laktoz intoleransi olan ınsanlarin laktozu sindirememesindeki mantık da laktaz enziminden yoksun olmalaridir. Yanı laktozsuz süte yarı sindirilmiş süt diyebiliriz kisacasi; sindirim sistemimizin yapacağı işin bir kısmını dışarıdan hazır laktaz enzimi katarak yapmış oluyorlar.Laktoz,sütun içinde bileşenlerine ayrılmış oluyor.
Kabul edin veya etmeyin dünyada ki en büyük 2. Kartel gıda sektörü emperyalist amaçlara hizmet eden.

Türkçeni, noktalama işaretlerini, bir anlasam cevap vereceğim ama oluru yok kamilciğim

Geri