Dünya Gazetesi satıldı: "Yeni bir yolculuğa çıkıyoruz..."

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
"Her biri bu okulda yetişmiş çalışanları ve Demirkent gazetecilik ilkeleriyle yeni bir yolculuğa çıkıyoruz…"

Türkiye'nin ilk ekonomi gazetesi olan Dünya Gazetesi satıldı. Nezih Demirkent tarafından kurulan Dünya Gazetesi'nin imtiyaz sahipliğini Didem Demirkent, Umut Güner'e devretti.

Konuyla ilgili açıklama yapan 43 yıllık Dünya gazetesi, "Türk ekonomi basınında koca bir çınar büyüdü. Bugün ekonomi basınında yetişen neredeyse tüm gazetecilerin yolu bu okuldan geçti ve DÜNYA kendi içinde bir okul oldu. DÜNYA Gazetesi bugün, her biri bu okulda yetişmiş çalışanları ve Demirkent gazetecilik ilkeleriyle yeni bir yolculuğa çıkıyoruz…" ifadelerini kullanıldı.

Kaynak

1706247537098-screenshot-1.png

1706247607334-screenshot-2.png

ben de çıkacam
az kaldı

eski çalıştığım iş yeri dünya gazetesi abonesiydi. sabah dükkanı eçarken kapının tutmağına sıkıştırılmış gazeteyi alır ilk sayfasına göz gezdirdikten sonra işe koyulurdum. sabah temizliğine önce yerleri paspaslamakla başlar, sonra masaları silerdim. sıra camları temizlemeye gelince imdadıma hep dünya gazetesi yetişirdi. pırıl pırıl yapıyordu camları

Geri