Dünya futbol tarihinin en iyi Futbolcusu

🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
Messi = GOAT
Maradona
Ronaldo nazario
C.ronaldo
Ronaldinho
Zlatan

Prime dönemleri ele alınmıştır.
devamlılık ve istatisksel olarak tabikide
Messi ve C.ronaldo ya kimse yaklaşamaz​

ek bilgi
Sir Bobby Robson'a Barcelona yönetimi sorar: "Bobby, istediğin oyuncuyu alacağız. Bonservisi, zorluğunu hiç düşünme. Sadece kimi istediğini söyle!" Sir Robson ise o kadar seçenek arasında 19 yaşındaki Il Fenomeno Ronaldo'yu seçer...
Aslında Ronaldo her ne kadar akıllarda “golcü” olarak kalmış olsa da, sadece golcülüğüyle değil topla olan yetenekleriyle, oyun zekasıyla ve en önemlisi de onu izleyenin damağında bıraktığı tatla tüm zamanların en iyi futbolcularından biriydi. Peki, Inter’de üst üste sakatlık yaşamasaydı futbol tarihinin tartışmasız en iyisi olur muydu? Onu izleyen neslin futbolseverleri için bu sorunun cevabı "evet". Bizim cevabınız da öyle ve bu yüzden onu listenin en başına yazıyoruz! Yukarıdaki video "gerçekten de eşsiz bir yetenekmiş" dedirtiyor

bu yoruma katılmamak elde değil...

154ae375c59943a6029c9dbd915444e3.jpg

redbull.com sitesindede top 30 listesi yer almaktadır isteyen göz atabilir

Son düzenleme:
ben bu konuda ibrakadabra diyorum.
benim için daha iyisi ve ötesi olmayacak.

ronaldinho bambaşka bir futbolcuydu. kendi döneminde de yoktu benzeri şimdi de yok. hiçbir zaman da olmayacak.
Başıma bir şey gelmeyecekse eğer ben messi ve Ronaldo’ya kıyasla daha çok beğendiğimi ve sevdiğimi ifade edeyim. Bence en iyisi oydu. Şapkadan tavşan çıkaran adam gibi, gerçek bir sihirbaz.

Şişko Ronaldocuyuz.

Sevip sempati beslemek ve objektif bakmak apayri. Messi bambaska bambaska bir boyutta.

Ronaldinho > Ronaldo > C.Ronaldo > Messi > Serçe parmağım

bana sorsalar
messi ve c.ronaldoyu mu alirsin kadrona
yoksa ronaldinho ve ronaldo nazario yumu
şahsen tercihim Ronaldinho ve ronaldo nazario olurdu bu ikisi cok bambaska futbolcuydu gerçekten.

Geri