Dünya erkekler günü neden olmasın?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Her yıl 14 Ekim kel ve özgür ol günü kutlanıyor. Her sene katılırım etkinliklere, onur konuğu olarak Adana'da bir sene yılın keli seçildim.

Hayır kediler günü bile var, erkekler günü de olsun Klaus reyiz üzülmesin.

Dünyada erkeğin egemenliği her alanda sürerken bir de özel güne mi ihtiyacınız var? O da olmasın bir zahmet.

Kısır günü şeklinde olacaksa olabilir. Hem küçük altın sırası da yaparız

ne yaptınız ulan siz, ne yaptınız? nerde ne yaptın? pis! yediği kabı pisleyen şerefsiz adam. onu bile bir adamlık sayıyorsun o bile bir adamlık değil, git intihar et be. yediğim kabı pislemem be ne olursa olsun. git ulan kendini as, asarım kendimi. öyle bir kadınım biliyor musunuz?

yasam tohumu ekiyorlar.

Sizin gününüz eve adım atıncaya kadardır.:D

Hayata bu kadar artı olanaklarla başlayıp bu denli garip edebiyatı yapan başka bir canlı da yok hakikaten.

aga bu videodaki kisi kesin forumdaki malum üye o deilde nakavt edilmis resmen izlemismidir videoyu uyuyamam geceleri lan hshshaahah ben olsam

Hemen her alan da üstün, dünya düzeninden birinci derecede bir canlının başarısı vaov dedirtmez, sıradan ve rutin bir hale gelmiştir.
Diri diri toprağa gömülme,satılma,itilme,baskılanma gibi tarihi verileri de hiç yok gibidir.
Özgürlüklerinin, özel olduklarının hatırlanmasına gerek yoktur.
Dünya var olduğundan beri öyle kabul ediliyorlar zaten. Önemli ölçü de haklılar da.
Kadın erkek eşittir geyiği çok sulandirildigi için erkeklere ait bi günün olmaması dikkat çekiyor haliyle.

Erkekler de cok zulum görmüstür.
Askerleri düsünün.
Ya da ikinci Edward u nasil öldürdüklerini..(karisi Isabella öldürtnüstür mesela)
Sehzade Mustafa..aklima ilk gelen bunlar..
Tarihte cok var böyle örnekler.
Ama erkektir,güclüdür, lafi bile edilmez diye bir algi var.
Erkegin kadina edilen zulume karsi bir empati mevcut oldugundan,kadinlara karsi toplum daha duyarli olabiliyor.Niye?.. cünki bedenen daha gücsüz.
Kadinlar ve ya erkekler günü..ne kadar gerekli?Ya da bir ise yariyor mu?
Ve ya tüketici toplumun ve bunu dirige eden kapitalist sistemin bir getirisi mi?
Kutluyoruz yine de.
Kutlu olsun.

Geri