kamil0920
Bronz Üye
-
-
-
-
-
Hani hep derler ya dış minnaklar diye
birileri de hep der "Yok yahu, Ne alakası var? o sizin beceriksizliğiniz." Hayır kafanıza vura vura anlatmak mı gerekiyor Bunu anlamadık ama Sanırım sizin sevineceğiniz günler çok daha yakın! Malum Siz ülkeyi bırak artık, dünyanın Yok olmasına sevinecek zihniyetli insanlarsınız. Türkiye'nin jeo-stratejik durumunu anlatmaktan artık bıktım usandım. Ey zihniyetini batının yalakası pozisyonuna sokmuş kendini satmışlar. Şimdi mutlu olun emi. Karadeniz'in öneminden bahsetmiştim özellikle enerji kaynakları bakımından, kesinlikle çöreklenmek istenilen bir yer olduğundan da. Keşke önümüzde bir yıl zamanımız olsaydı. maalesef tahminlerime göre artık o da yok. Çok sessiz ve sıkı çalışmak gerekiyor. Hani bazılarının dediği gibi sihalarla tanklarla tüfeklerle nasıl bu ülkeyi kalkındırdım diyebilirsin diyorlar ya. Ben geleceğin hayalini çizmedim bu silahların TSK'ya arz olunmasıyla öneminden bahsederken Çünkü o hayal değildi gerçeğin tam kendisiydi. Romantik çağlara ait insan hakları özgürlük gibi kavramlar çoktan rafa kalktı haberiniz yok mu? Hala bunları savunan son mohikanlar olarak köprüden önceki son dönemeçteyiz diyeyim. Çok değil 6 ay içerisinde Dünya çok farklı bir pozisyona bürünebilir.. Bu kadar kısa zamanda öyle çalışmalıyız ki tam bir birlik içerisinde ayakta durabilmemizin tek şansı bu. Kayıkçı kavgasıyla Rota çizmeye uğraşmayın çünkü; Hedef direkt kayık. İlk defa tahminlerimde bu kadar çok yanılmayı istiyorum....