Dünya bir eşikte, dertlerimize bak!

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Yine bir ara verdim düzelir ümidiyle. Geldim gördüm ki bizim Dertlerimiz Çok fazlaymış ya. Bombalar altında can veren çocuklar, kadınlar, yaşlılar, gençler varken, derdimiz olmuş kadın niye aldatılır, aldatan kadın mıdır diye?

Eskiler daha güzeldi diyeyim de. Neyse.

Yine bir ara verdim düzelir ümidiyle. Geldim gördüm ki bizim Dertlerimiz Çok fazlaymış ya. Bombalar altında can veren çocuklar, kadınlar, yaşlılar, gençler varken, derdimiz olmuş kadın niye aldatılır, aldatan kadın mıdır diye?

Eskiler daha güzeldi diyeyim de. Neyse.

Dünya böyle işte. Sen dersin ortadoğuda kan gövdeyi götürüyor, masumlar ölüyor, Grönland'daki Eskimo'nun derdi ise bugün avladığım balıklar yarında karnımı doyurur mu acaba? Eskimo bize dertlenmiyor diye adama kızalım mı? Herkesin gündemi başka. Dünya böyle yani. Allah, sen ve ben bu coğrafyadayız, her şeye yakınız ve elimizde durduracak güç var ama umursamıyoruz diye bize kızar ama Eskimo'ya neden kızsın Allah? Tabi sen ve ben dediğim ülke liderleri, senin benim gibi sıradan vatandaş değil. Herkes hayat mücadelesinde.

Bombalar altında can veren çocuklara buradan derman olamazsın kamil. Derhal İsrail'e savaş açman lazım.

Bombalar altında can veren çocuklara buradan derman olamazsın kamil. Derhal İsrail'e savaş açman lazım.
İşte sırf bunun için olduğun statüden mutlu olmaya bak. 🤣 Zira etrafı da kimse yoksa ve hemlic manevrası yapman gerekiyorsa elini yumruk yapıp, iman tahtasının 2-3cm altına koy tezgah köşesi veya koltuk sırtlığına hızlıca yüklen demek gibi bir öneri oldu. Yine de teşekkürler.

İşte sırf bunun için olduğun statüden mutlu olmaya bak. 🤣 Zira etrafı da kimse yoksa ve hemlic manevrası yapman gerekiyorsa elini yumruk yapıp, iman tahtasının 2-3cm altına koy tezgah köşesi veya koltuk sırtlığına hızlıca yüklen demek gibi bir öneri oldu. Yine de teşekkürler.
Ben iktidar olsam, beni İsrail'e cephe acmamakla suçlamaz mıydın

Yanlış provokasyon yapıyorsun kamil.
Mikrofon uzatılınca "ekonomi çok iyi" dediğin gibi bu konuda da dış politika çok iyi diyceksin. Sana bir önerim var. ABD ye bok at. Onlar olmasa İsrail'e gireriz de.

@kamil0920 neden CHP kapatma davası açmıyorsun. Neden anayasayı sivil hale getirmiyorsun. Neden doğalgaz ve petrol rezervlerini kullanmıyorsun. Yunanin çöktüğü adaları geri almıyorsun. Neden? Yapamıyorsan bırak bana. Ben yapacam

@kamil0920 ağam bu dertelirini neden o kadar övdüğün iktidara anltmıyorsun?
Tabii onlar koltuk peşinde onu bunu iftirayla hapse atmakla, şunu onu psrtisibe katmakla, millete pakavra atmakla meşgul oldukları ićin senin dertlerini dinlemeyecekler ve sen bu yüzden dertlerini bize anlatıyorsun.
Nahrolsun natil Nisrail. Nasıl oldumu? Biraz dertlerine melhem olmuşumdur umarım.

@kamil sitemin kime ha kime? Ula 50 yaşımın üzerindeyim. Gel elinden tutup İsrail'e savaşa gidelim. Gelmezsem kevase çocuğu olayım. Yer mi. Gelir misin

Mert ol @kamil0920
Dürüst ol.
Foruma yüklenip durma. Sırıtma simileyi atınca daha havalı durmuyorsun
Herkes içinde bulunduğumuz dünyanın sorunlarına hassas. İlgili. Ama yetki sende kamil. Önder ol. Ağlama hayiflanma. Yol göster kamil

sen foruma ara veriyorsun diye nasıl dünyadaki ortam düzelmiş oluyor kamil bey
trump kamil kızıp forumu bıraktı savaşlara son verelim der belki ama putin ile iran daha seni yeterince tanımıyor abi.

Gördüğün gibi düzelmedik @kamil0920
Düzelmeyecegiz de.
Burda aradığın yok.
Hiç kafanı uzatıp bakmaya zahmet etme.

Gelme kamil. Gelme. Bin sene de gelse sana alkış tutan olmayacak burda.

Şaşırdık mı tabiki hayır. Başka bir konusunda bende denedim cıx kösele gibi gezmeyi yeğliyor demek ki. Yine taşı atıp çıkarsın 40 deli demiş ve gitmiş. O kadar laf sokulmuş laf yemiş pişmiş kelle gibi sırıtmış gitmiş.

Geri