kamil0920
Bronz Üye
-
-
-
-
-
Tüm dünyada çip krizi meydana geldi otomotiv sektörü Bundan büyük darbe aldı. ah bu çipler ah..
Ülkemizde de aynı sorun var ama otomotiv sektörü için değil siyaset sektörü için büyük kriz, adını koyalım C.İ.H.P krizi. Açılımı Cumhuriyetin iyi Halkları partisi
Beş birbirine benzemez ve hiçbir halt bilmez partiler, el ele vermiş halay çeker gibi biri zılgıt atıyor arkasından dinimize küfrediyor, biri Atatürkçüyüm diyip aklımızla nanik çekip inancınız geri kafalı diyor. Zübükzadelerden birisi de bizde milliyetçiyiz ama oy için hertürlü yavşamaya varım diyor, diğer dümbük batı ile entegrasyonu ben sağlarım siz bize güvenin diyor. İşin komik tarafı bunlar ittifakın adını büyük bilmem ne diyelim diyor
Büyük Manukyan Kafilesi Topluluğu önerisi hiç fena olmaz aslında. Hani fena fikir değil dimi? Nasıl olsa bunlar, kıça-koltuk sevdası ile histeri krizine girmiş ve tüm değerlerini satmaya hazır tipler. Alt kadrolarına düşündükleri satış&pazarlama konusunda ikna ederler-ki sanırım destek verenler de aynı fikirde olsa gerek ses çıkaran yok. Kusura bakmayın ben hiçte onlar gibi değilim, şimdi birileri çıkıp onları - Yaa ne olur ki, sonuçta laik demokratik ülke değilmiyiz?.. diyerek savunmaya kalkarsa kallavi bir küfürü yer benden. Hayır hayal kurmaya çalışıyorum da; bunlar seçim zamanı nasıl sokağa çıkacaklar? Tahminimce, bunlar ellerinde dosyalarla sokak sokak gezip -Babamızın kim olduğunu arıyoruz.. Bakın, hazırladığımız dosyalarda gerekli Dna'lar mevcut. Lütfen babamızı bulmamıza yardımcı olun. Annemiz belli de babamız konusun da çelişkideyiz. Bilen varsa biz, hep beraber mor ışıklı, pembe duvarlı, girişlerin viziteye bağlandığı Kârhanedeyiz, bize gelin...." bize oy verin diyerek gezerler. Olur-ki milletde bazı angutlar hâlâ nasıl kâr edebiliriz diye düşünür ve destek verir. Bu öngörülerime itiraz yazacak kadar yüzü olan varmı bilmem de ben onunla muhatap olmaktan utanırım. Hadi Eyvallah....
Ülkemizde de aynı sorun var ama otomotiv sektörü için değil siyaset sektörü için büyük kriz, adını koyalım C.İ.H.P krizi. Açılımı Cumhuriyetin iyi Halkları partisi