~ Dün Ölmedik Bugünde Yaşıyoruz, Yarına İse Allah Kerim ♥ ~

• Kullanıcı e X a
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 3339 gün önce görüldü
Sevme sevsinler sana önem versinler. Ağlama ağlatki kıymetini bilsinler…

Denizin dibinden bir avuç sevgi çıkarırken vurgun yedi dalgıç ciğer bitse de yürek atmakta çünkü sevgi dipte hala ışıldamakta

♥ Kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damlanın serinliğini biriyle paylaşmak istediğinde yüzünü rüzgara dön yeter. ben o rüzgarda olacağım.

Hayat üç buçukla dört arasındadır ya üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın...

Bizde sabah olmaz, bizde güneş doğmaz, biz isyankarız kızım bizle dost olmak size yakışmaz. Toplumda hep itiliriz sanmaki buna istekliyiz. Biz sadece sevdiklerimizin eseriyiz.

Ayağıma prangalar vurulmuş olsa bile. Nemli baltalarda yürüyüşümüz var arkadaş. Ne dostlarım arar ne düşmanlarım sorar. Kaderime terk edilmiş bedenim var arkadaş. Biz öyle insanlarız ki kimimiz park köşelerinde. Kimimiz ise hücre evlerinde yaşarız. Çok konuşma gardiyan sanada bi üçlü sararız.

Çok kızmıştı bana.. ve dedi: İnsan biraz sevdiğini belli eder, ne bileyim çiçek falan verir.. Yutkundum, ellerim titredi ve dedim ki; Çiçek veremedim ama soyadımı versem, kabul eder misin?

İstemiyor mu seni??Bırak gitsin.... Sorgulama dahi... Mazereti onda kalsın,yaşanan sevgi sende ebedileşsin... Daha iyisini aramak ona kalsın,yakışanı ise sana gelsin... Aşk bu,sadakat ve samimiyet ile güzelleşsin..

Sen bir çay demle sıcacık. Ben tüm soğuk yanlarımı. Elimi. Yüzümü. Gönlümü alıp geleyim.

Sewdiklerimizi sana emanet ediyoruz, Allah,ım zira sen; Emanetleri kaybetmeyensin..

Benim sadece sana ihtiyacim var. Mesajina, gulusune, gozlerine, cumlelerine.

Kolay mı Bir Anda Silip Atmak, Kalbinden Söküp Çıkarmak, Bir daha Senin Gibisini Bulmak... Olur ya Bir gün Başka Biri Girer Hayatına... Benim Sevdiğim Gibi Sevebilir mi Seni, Benim Düşündüğüm Gibi Düşünebilir mi? İnsan Nelere Alışmıyor ki Bende Alışırım Sensizliğe.. Ama Sen Alışamazsın Bensizliğe! Biliyorum İyi Bakamazsın Kendine, Hatırlaması Lazım Birinin Sana, Kendine Dikkat Etmen Gerektiğinde.. Sen Hasta Olma Ben Olayım Senin Yerine.. Sen Üzülme Ben Üzüleyim Her şeye. Araya Yıllar Da Girse Kıyamammmm Ben Senin O Güzel Gülüşüne..

Aramızdaki MesaFeLer Ne Kadar uzak oLursa oLsun SonsuzLuqa qiden Tüm yoLLara Senin Adını Yazdım..!

Geçmişini iyi biI ki, geIeceğe sağIam basasın. Nereden geIdiğini unutma ki, nereye gideceğini şaşırmayasın.

Kafamı bozma, Alırım adını soyadıma, Sanada ayağıma basmak kalır...

Kişi sevgisi kadar mutlu, Bilgisi kadar kararlı, Ürettiği kadar onurlu, Paylaştığı kadar mutlu, Merhameti kadar saygın, Dürüstlüğü kadar insandır...!!

ßen yarını zengin olarak değil, bugünü yoksul ama mutlu yaşamak isterim.

Eşİm BenzeRim yok AMA ; İsteRsen EŞİM oL BeNzeRimİ yApaLıM .!!!!

Buz kesmek için kışa gerek yok

Bazen durdugun yerde karlar yağar üzerine ..

Çok yoruldum, DEĞMEYECEK İNSANLARI sevmekten..! Şimdi bir köşede oturup, sadece NEFRET ETMEK istiyorum..! Müsadenizle..!

Geri