Dün gece Forumbahane :p

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Serüven
Konu sahibi son olarak 890 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bencede kilo vermelisin. bu ne böyle arkadaş. su torbası gibi :D

Tuncay :D Eline saglik kardesim. Cicek abbas'taki Sakir abimiz tam bana göreymis mükemmel bir uyum yakalamissin :p

Ben bu tür olaylara alışık olduğum için pek sasirmadim :d

yorumla da iken benim basima geldi cook moralim bozulmustu butun emeklerim gitmisti cok uzulmustum :p​

Ben ilk forum dan alisigim bir kaç kere bu durumla başbaşa kaldık hatta tüm hersey gitmişti bir keresinde :d
Amannn maksat muhabbet giden mesaj sayısı olsun :p

Ben ilk forum dan alisigim bir kaç kere bu durumla başbaşa kaldık hatta tüm hersey gitmişti bir keresinde :d
Amannn maksat muhabbet giden mesaj sayısı olsun :p

cok popim vardi oyle deme :kiki::zuha:

Saka maka tabiki oyle maksat muhabbet olsun​

yalan karargahının başına komutan olmuşuz neffiisss :zuha::zuha::zuha: ama buradan bagımsızdı benim aklıma gelmişti ilk önce yaa banane :lutfen:
Bende bunu gördün de gönderddin sanmıştım gerçekten =) demek ki o resimden ift de sende etkilenmişsiniz ikinizde aynı gün kullandığınıza göre :D

Bende bunu gördün de gönderddin sanmıştım gerçekten =) demek ki o resimden ift de sende etkilenmişsiniz ikinizde aynı gün kullandığınıza göre :D

benim aklıma bu geldi başkasını bilmem ben :D sana gönderdikten sonra fark ettim :)

hehe herkes baya korkmus sakin olun gencler : )
guzel konu emegine saglik ift

iFt Allah senin müstekını vermesin emi deli ya nerdeen aklına geliyor böyle munzurca şeyler alemsin ya sen :D :kiki::kiki::zuha::zuha::haha::haha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri