Duman grubunun solisti kim

Konu sahibi son olarak 2600 gün önce görüldü
Duman grubu, 1999 yılında kurulmuştur vokalisti Kaan Tangöze'dir

BM5x37pCAAIQGoZ.jpg:large

Rock muzik ile 99 da "eski koprunun altinda" albumuyle ulan gruba bak turkiyede tabu ustundr tabu birakmaz digip soradan daha fazla dinleyiciye ulasmak icin blues tadinda muzik yapip kolpalasan gruptur (: hadi keyfine bak inan bana aldanma obur dunyaya parcasiyla ilk yasaklanan sarkilarini dinletmislerdir sound olarak iyi herkeze hitap eder popcusuda dinleyip oje parcasini soler arabeskcide dinleyip beni yak kendini yak der siyasetciside dinleyip ulkeyi coktan sattilar iyide banane dizelerini soleyebilir..ayrica kaan seckin pirilerle ask yasarken herkeze vay be de dedirtmistir

Çukurova' nın bahar şenliğinde tam 3 şarkıyı gözlerimin içine bakarak söylemiş ve her şarkıdan sonra tırsmamdan ötürü 10 metre geriye doğru gitmişliğim ve birkaç gün kendime gelememişliğim vardır.
Çok sonraları organizatörü ile tanıştım ve anımı anlatığımda sanki ondan sonraki bütün şarkılarını bana yazmasını bekliyormuşum gibi : " o sahnede kendinden geçiyor boşuna üzerine alınmışsın " .d demesi üzerine hayal kırıklığı yaşadım jdjhfdjf.d
Bir de benim Cem Adrian olayım var ki akıllara zarar.p

Neyse Duman' ın solistinin aynı konserde Müslüm Gürses ile yaptığı " Adını sen koy " düeti unutulmazdı.

Geri