Duman Grubu Ateist Midir?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Neden bu kadar konuya ve konuyu açana yüklenilmiş anlamadım ben , o zaman gündeme gelen bir haberdi bu. Forum sitelerinde de konu olarak açılması gayet doğal bence. Bunun gibi yığınla konu var . Bu konuya gösterilen hassasiyeti başka konulara da gösterseydiniz keşke.

Neden bu kadar konuya ve konuyu açana yüklenilmiş anlamadım ben , o zaman gündeme gelen bir haberdi bu. Forum sitelerinde de konu olarak açılması gayet doğal bence. Bunun gibi yığınla konu var . Bu konuya gösterilen hassasiyeti başka konulara da gösterseydiniz keşke.
Burada elestirilenlerin konuyu açan değil toplumdaki çarpık olan bu bakış açısı diye goruyorum ben. Bu konuyu kimse niye açtı açan bunu? tarzı bi eleştiri goremedim. Böyle algilayan da bi sizsinizdir sanıyorum

Burada elestirilenlerin konuyu açan değil toplumdaki çarpık olan bu bakış açısı diye goruyorum ben. Bu konuyu kimse niye açtı açan bunu? tarzı bi eleştiri goremedim. Böyle algilayan da bi sizsinizdir sanıyorum

Bunun gibi bilmem kaç tane konu var , "sizin açacağınız konuyu dikeyim" yahut bunu tartışma konusu olarak açan zihniyet vs gibi cümleler sizin için konuyu açan kişiye eleştri değilse benim fazla bir şey dememe gerek yok sanırım.Ben öyle algıladım kim nasıl algıladı ben bilmem zaten.

Küfür iceren absürd yorumları gormezden geliyorum genelde. Banlanması gerektiren bir davranış olarak gorsem de pek mudahele edilmiyor bu konuda forumda. Onları kastettiyseniz haklısınız. Ben de rahatsızım bu durumdan

"Herkesin inancı kendine" gibi klişe bir söylemde bulunmayacağım.eğer doğruysa islamı hakaraten şarkılara alet edip toplumu saptırmaya yöneltmek çok aşağılıkkça.bu sözüm tüm şarkıcılar için geçerli.

Hayır Türkçe Rock yapan bir Müzik grubudur.

Geri