Dul Biri İle Evlenir misiniz?

Konu sahibi son olarak 3021 gün önce görüldü
Sanmıyorum ama büyük konuşmama gerekiyor.

toplum erkegin dul olanini kabulleniyorda kadin olanina hala alisamadi maalesef.
ben sahsen evlenirdim.esini kaybetmis cocugu olan bir adamla.
herkes kendi cocugunu sever. muhim olan senin olmayana da bakmak sonucta evlenme karari almak bu tarz seylere takilmamali. benim kriterim her zaman anlasabilmek ortak zevklerde bulusabilmek guvenebilmek ve saygi. kesinlikle bunlari hissettiren bi adamin cocugunu da cok severim.

Evlenirim. Sırf güzel karnıyarık yapıyor diye bile cifddi düşünürüm

Büyük konuşmamak lazım. Herkesin başına gelebilir. Bu bende olabilirim. İlerde dul kaldıysam, sırf dul olduğum için benimle evlenmek istememesi üzer beni. Ama hem dul hemde çocuklu bi erkekle istemezdim sanırım. Çocuklar için eski eşiyle hep bi bağları olucak, bu beni rahatsız eder. Kıskanırım arkadaş:)

Gönüller birolduktan sonra dul-bekar ne fark eder.

Evlenmezdm hani evlendirme programlarında beni tasiyabilcek bir aday olsun deniyo ya işte ben bu vasfi şu durumda tasiyabilicegimi düşünmüyorum he evlenirm diyenlerede saygi duyarim sonucta herkesin kendi şahsi fikri yadirgamam ama o büyük bi karar neticede yeni sorunlar doğabilir biz evlenince ben kisaca benm kafam rahat olsn isterim yeni bi hayat vericeksem ona oda bana versin durumlarimiz eşit olsun.

dul olması onun suçu ise evlenmem. Takdiri ilahi ise evlenirim.

Evliliginin neden bittigi önemli tabi. Duruma göre bakarız yani önemli degil o kadar.

Evleneceğim insanın karakterine bağlı. He baktım iyi sevgiyi saygıyı bilen birisi evlenirim.
Sonuçta öyle bi insan önceki evliliğinden dersler çıkarmış ve tecrübeli biridir, benimde işime gelir.

Evlilik bana her anlamda ters gelen, tıynetime ütopik bir müessese. Fakat hiçbir münasebetimde karşıdaki dul mu dut mu başka bir halt mı diye bakmam. Dul da olur, kız da olur, böyle şeylere ehemmiyet vermeyeli 8 asır oldu.​

Önemli olan karşımızdaki insanın bekar ya da dul olup olmaması değil, bizim geçmişimizde yaşadıklarımızdan dersler çıkartmış olup, birlikte bir yolda yürüyebilmemizdir. Esasında karşımızdaki insandan ne beklediğimizdir. Hayat, insanı öyle bir hal içerisine sokuyor ki; beklentimiz sadece anlayış ve hoşgörüden yana bile olabiliyor. İşte bu yüzden, karşıma uyum sağladığım dul bir bayan çıkarsa; rahatlıkla evlenirim. Ailevi açıdan da bununla ilgili sıkıntı çekmem. Hatta kriterleri birazcık daha ileriye götürüp, dul ve çocuğu olan bir bayanla bile evlenebilirim. Konuları birazcık da, başımıza gelecek gibi düşünmek de fayda var.

Geri