#duhaniçinadalet

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neden ki?
ne insanlara tolere sağlandı
bi duhan mı mühebbete gitti yani...
yeni kurallar dahilinde ban sayısına göre zaten alması gereken cezayı aldı. ama diğer arkadaşların da dediği gibi genel af olacaksa sadece duhan değil, diğer süresiz banlıların da banı kalkacak, mümkün gözükmüyor.

neden ki?
ne insanlara tolere sağlandı
bi duhan mı mühebbete gitti yani...
Yukarıdaki mesajımda kişi ya da kişileri bahsetmedim. Sizden önce yönetim olarak bunun istişaresi yapıldı ve olumsuz yönde karar çıktı. Benim için gerek küfürden, siyasi görüşü ve yandaşlıktan dolayı süresiz ban atılan da gerek kısa süreli(gün ve ay) ban atılan da açılmalı kanaatindeydim ben. O yüzden ban affı çıkarsa eğer herkesi kapsaması gerekiyor kapsamıyorsa gelmemesi taraftarıyım.

Ay, profil fotosunu görür gormez gulme krizine girdim, özür dilerim. Ststrsrstsfststd
Kedisss cok tatliiiiiii. Duhan ile simgelesmesi ve eklenmesi ayrica guldurdu. :d

Bence de Af gelmeli ya. Sonucta taramaliya baglamiyor sanirim.
An'lik yagdirip gidiyor sanimca... gelip gelip her konuya her onune geleni diline dolamiyor'dur di mi? :d simdi kimler kimler yagdiriyor icinden Allah bilir...
Radyo sunumu cok iyi'ydi. Gelsin'di.

Ne ana bacılar ne küfürler döndü. Hepsinin banı açıldı. 1 kere de değil. Karar alınmış zaten sanırım. Sağlık olsun

Yukarıdaki mesajımda kişi ya da kişileri bahsetmedim. Sizden önce yönetim olarak bunun istişaresi yapıldı ve olumsuz yönde karar çıktı. Benim için gerek küfürden, siyasi görüşü ve yandaşlıktan dolayı süresiz ban atılan da gerek kısa süreli(gün ve ay) ban atılan da açılmalı kanaatindeydim ben. O yüzden ban affı çıkarsa eğer herkesi kapsaması gerekiyor kapsamıyorsa gelmemesi taraftarıyım.
Bu forumda kişiye özel de ban affı yapıldı.

Yönetim çalışmıyor diyenler utanır mı? İkinci yargı paketi yürürlüğe girerken yönetim de boş durmamış..
Ülke gündemine uygun yönetilen bir forum.. takdir ediyorum.
Molotofçu Karga banı açılsa keşke, az taşak yapsam ahah

yeni kurallar dahilinde ban sayısına göre zaten alması gereken cezayı aldı. ama diğer arkadaşların da dediği gibi genel af olacaksa sadece duhan değil, diğer süresiz banlıların da banı kalkacak, mümkün gözükmüyor.
yeni kurallar ne ya
ülke mi yönetiyorsunuz allah aşkına ne bu tripler
kıçı kırık forum alt tarafı toplasan 50 kişi var
zamanında dağdaki adamın banını açan bi çırpı bacak (ki hak etmişti sen de kimin ne olduğunu biliyorsun olaya benden fazla hakimsin ) muhabbeti yüzünden süresiz ban yemesinin neresi adaletli
güldürmeyin ya

niye adam öldürenle
iki sakız çalana aynı ceza mı veriliyor

yeni kurallar ne ya
zamanında dağdaki adamın banını açan bi çırpı bacak (ki hak etmişti sen de kimin ne olduğunu biliyorsun olaya benden fazla hakimsin ) muhabbeti yüzünden süresiz ban yemesinin neresi adaletli
güldürmeyin ya
deli misin bana ne atarlanıyorsun.jsjsjsj yönetim koymuş, uygulamış. arge tarafında dile getirildi ve reddedildi. onun bilgisini geçtim, sakin champ.jsjjs

deli misin bana ne atarlanıyorsun.jsjsjsj yönetim koymuş, uygulamış. arge tarafında dile getirildi ve reddedildi. onun bilgisini geçtim, sakin champ.jsjjs
alaycı şekilde yazma o zaman nerden bilelim background da ne oluyor nasıl işliyor
sana atarlanmadım bu arada genel sitem sadece

Ne ana bacılar ne küfürler döndü. Hepsinin banı açıldı. 1 kere de değil. Karar alınmış zaten sanırım. Sağlık olsun

Bu forumda kişiye özel de ban affı yapıldı.
O konudan bi haberim ki o dönem yönetimde olsam yine aynı düşüncede olurum. Ha, ben forumun sahibiyim istediğimi yaparım demişse o zaman alınacak kararları tek başına veren biri derim. Bundan sonra da alınacak kararlarda görüş belirtmem. Şu an halihazırda yönetimden herkesin fikri alınarak karar veriliyor. O yüzden eşitlik ise herkese uygulanmalı. Küfür edenede, ben buyum şuyum diyene de.

O konudan bi haberim ki o dönem yönetimde olsam yine aynı düşüncede olurum. Ha, ben forumun sahibiyim istediğimi yaparım demişse o zaman alınacak kararları tek başına veren biri derim. Bundan sonra da alınacak kararlarda görüş belirtmem. Şu an halihazırda yönetimden herkesin fikri alınarak karar veriliyor. O yüzden eşitlik ise herkese uygulanmalı. Küfür edenede, ben buyum şuyum diyene de.

Anladım. Yarın kişiye özel ban affı çıkar, eminim.

Çekirdek citleme fotosu atmicam cunki sevdiklerim in arası açılırsa bu gece uyuyamam.

yeni kurallar ne ya
güldürmeyin ya

niye adam öldürenle
iki sakız çalana aynı ceza mı veriliyor
Madem hukuki bir dille sordun bunu şu şekilde cevap vereyim. Hukuki olarak bazen adam öldürene -Yani aslında eylem suç olsa da hukuken suç oluşmaz- beraat verilebilirken bazen hırsızlık yapana 7 yıl 6 ay verilebiliyor. Bunu uzun uzadıya size gerekçeli yazmak istemiyorum. O yüzden yukarıda dile getirdiğim üzere aynı şekilde açıklama yapıp kısır bir döngüye girilmemesi açısından af gelecekse herkese gelmesi taraftarıyım. Gelmeyecekse kimseye gelmesin.

Madem hukuki bir dille sordun bunu şu şekilde cevap vereyim. Hukuki olarak bazen adam öldürene -Yani aslında eylem suç olsa da hukuken suç oluşmaz- beraat verilebilirken bazen hırsızlık yapana 7 yıl 6 ay verilebiliyor. Bunu uzun uzadıya size gerekçeli yazmak istemiyorum. O yüzden yukarıda dile getirdiğim üzere aynı şekilde açıklama yapıp kısır bir döngüye girilmemesi açısından af gelecekse herkese gelmesi taraftarıyım. Gelmeyecekse kimseye gelmesin.
tamam okey

Nolur yaz eniste bey yalvarırım bu gecede bunu düşünmek istemiyorum José ne yazacakti acaba diye... gecende birini engelledim yazdin kim olduğunu belirtmedin. Düsünmemek için dizi filan izledim baktım hala düşünüyorum diziye konsantre olamıyorum kulak içi kulaklığımı taktım terasa çıktım kamp sandalyesine oturdum elimde cintonik radyoda Azer Baba. Tripten tribe girdim bu arada kamp sandalyesine oturuṣuma dusmeyende nebilim :emoji_penguin:

Bunun geçenlerde konusunu yönetime açtım. Ayrım gözetmeksizin herkese genel af getirilmesi taraftarı olduğumu da söyledim. Şu ana kadar olumlu bir dönüş yapmadılar. Ama üyeler ister ve yönetim de onaylarsa yeni yıla kader mahkumları forumsal ailesiyle girebilir…

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri