Düğününüzde pasta kesilince damat ilk dilimi annesine verse tepkiniz ne olur ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Evlilik Ve Düğün Hazırlıkları
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Biz neleri aşmışta evlenmişiz büyük sorun etmem. Ama o dilim annesine yönelince "niye böyle bir aptallık yaptı ki şimdi" diye düşünmeden de edemem.

Çüş lan …. Üzüldüm kıza nasıl bir hayal kırıklığı yaşıyor
Malın önde gideni ile evlenmişim diye

• Üzgün
Tepkiler: ne
belli ki pastanın bozuk olma ihtimalini düşünüp annesinde test etmek istemiş, nasılsa anneler elini kızgın yağa soksa bile yanmıyor bozuk pastayla da ölmez ama benim midem hassas hemen ölürüm…

IMG_0867.jpeg

belli ki pastanın bozuk olma ihtimalini düşünüp annesinde test etmek istemiş, nasılsa anneler elini kızgın yağa soksa bile yanmıyor bozuk pastayla da ölmez ama benim midem hassas hemen ölürüm…

Ekli dosyayı görüntüle 100776
Sesli güldüm :D
yaa kaynanan seni düşünür, senin için pastanın tadına bakar , oğlum şimdi kızıma verebilirsin der:D

Sesli güldüm :D
yaa kaynanan seni düşünür, senin için pastanın tadına bakar , oğlum şimdi kızıma verebilirsin der:D
sana yazdığım asıl şakama gülüyon sen biliyom… sana özel premium şakaydı o gül doya doya… sana gülmeler yaraşır… duygulandım ay aniden sjsjk. :*

Anneci erkekten uzak durun. Sizin evliliğinizin geleceği annesine bağlı olur anneci erkekte. Asla sözünden çıkmıyorlar. Sahibi gibi ne derse onu yapıyorlar.

Hoş bir durum değil çünkü her ortamın kendine göre görünmez kuralları vardır ve damat hiçbir şekilde yol yordam bilmiyor demektir.

annem yaşasaydı da evlenseydim pastayı anneme kestirirdim beğenmeyen kız da s.sin gitsin
bu dünyada annemden kıymetli kimse yok
evleneceğin kişiyi seversin ama annene saygısı olmayanı düşman olanı da evine sokmazsın

Düğün salonundaki o dandik pastayı anneciğime yedirmem.. anneci erkek candır :) annesini sevmeyen düşkün olmayan erkeklerden korkun..
Aradaki dengeyi kurmak önemli olan. Eh konuya yazanların hemen hepsinin evlenme ihtimali düşük olduğu için, çok dert edilecek bir şey değil forum üyeleri için..
Gelir mi şimdi düğün pastasını ilk annesine yedirme ihtimali olan üyeler konusu :)

" Oha pastaneden almışşşş " derdim.

Hayır hayır ilk dilimi @Melis 'in denemesi için düğün sahipleriyle kavgaya tutuşurdum.

Bu konuda Lefty’ye katılıyorum. Her ortamın kişiye yüklediği toplumsal roller vardır. Bunu yapıyorsa da bir birey olamamış demektir. Anneye saygı çok farklı bir şey, anne güdümünde koyun gibi gezmek farklı bir şey.

gençler biriniz evlenin de
düğüne gidelim
oralarda laflarız ne yapalım

Geri