Düğününe katılmayan 80 kişiyi mahkemeye verdi

Konu sahibi son olarak 3389 gün önce görüldü
İsmi açıklanmayan damat, kendisinin düğünlerine katıldığı, fakat davetli oldukları halde düğününe gelmeyenler ile yargı önünde hesaplaşmaya karar verdi.

Ülkenin tanınmış avukatlarından Anar Kasımov, konuyla ilgili sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada damadın “mağdurun “ diyerek daha önce düğünlerine katıldığı ve para taktığı söz konusu 80 kişiden parasının iadesini de talep ediyor.

Daha önce emsali bir durumun olmadığını yazan Kasımov, mahkemenin alacağı kararın ilgiyle takip edileceğini bildirdi. Azerbaycan adetlerine göre düğüne davet edilenler genelde takı yerine parayı tercih ediyorlar.

Davetliler yeni evlilere verecekleri paranın miktarını, düğün sahibi tarafından tertip edilen bir deftere kaydettirerek ilgili şahıslara teslim ediyorlar.

Haklı. Taktiğim çeyrekler gelmezse fena olur hsgsfsfb:D

Çok yakışıksız çok ayıp bir durum ..
Şu defter tutma, düğünden sonra video dan takıları not alma şeysini ege bölgesinde ikamet ederken duymuştum ve çok itici bulmuştum ..
Yeni evli bir çifte yardım etmek içeriğini tümden ortadan kaldırıp bunu bir yatırım gibi düşünmek
Konunun içinde ki dayanışmayı ortadan kesinlikle kaldırıyor ..
Ne rezilce ..
O para geri gelmeyecek olsa o yeni evli çifte yine de yardım etmeyecek misin ??
Etmeyeceksen bence hiç etmemelisin ...
Bilmiyorum konuşmayı bile itici buluyorum ..
Benim doğduğum yöre de bağış miktarı görülmemesi çabası vardır..
Sadece gelinin ve damadın anne babasının hediye ettiği takılar dillendirilir ..

Her zaman saçma dediğim olay.
Geri istiyorsan niye takıyorsun arkadaş.

Sanki borç veriyor.

Bence bu saçma uygulama olmamalı.

Ben de böyle yapmayı düşünüyordum fikrimi çalmışlar:D

Emre ile karar aldık bizde bizim düğüne gelmeyen forumdaki üyeleri mahkemeye vereceğiz :D

adam resmen boş yatırım yapmış. büyük hayal kırıklığı...:p

Geri