Düğünlerde oğluna kız bakan anneler..

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Mahalle kızlarının karakteristik özelliklerini ve kimlik bilgilerini not eden annelerde varmış..

Bir gün Annem düğünde bana kız bakıyor,sorup soruşturuyordu…gözüne birini kestirmiş tabi hakında hiçbir şey bilmiyor henüz,rastgele şansımı deneyeyim demiş..eve geldi sana kız buldum dedi yarın haber yollarız filan dedi.yok istemem desemde nafile benden önce o beğenmiş..neyse komşular aracılığıyla gurbetçi kıza haber yolladık ne olsun meğer evli iki çocuğu varmış!o gün bugündür bana kız teklif etmiyor :))
IMG_3043.jpeg

Olsun be haci. Bir gun elbet seninde ciceklerin acar takma kafana

deneye deneye en doğru yolu bulacaksın.
devam...

Ben bir gün bizimkileri çok kötü bozmuştum. Bir dha bana kız bakan olmadı. Uzun süre de dargın kaldık. Ve hala bekarım.:)

“Evde kalmış”

Kocasından günde 3 öğün zopa yiyen teyzem 29 yaşındaki doktora evde kalmış notu düşmüş.

Eskiden öyleymiş. Annelerimiz öyle görmüş, öyle biliyor. Oğlunu evlendiremeyince millet kendisi hakkında ne düşünür derdinde. Anneleri iyi anlıyorum.

Eskiden kız ile erkek hiç görüşemezmiş. Bahtına ne çıkrsa. Annesi de güçlü yardımcı ararmış ve kendisine Pehlivan gibi bir güzel buluvermiş.:)

Eski hikayeleri dinlemeye bayılırım. Farklı bir hayat tarzı.

Geri