Düğünlerde en çok ne ilginizi çeker?

Konu sahibi son olarak 970 gün önce görüldü

Düğünlerde en çok ne ilginizi çeker?

• Gelin ve damatın görünüşleri (gelinlik, makyaj vs.)

Kullanılan: 0 0.0%
  • El alem ne taktı?

• Düğünde kimler flörtleşiyor?

• Başta gelinin kız kardeşi olmak üzere bütün genç kızların abartılı makyaj ve abiyeleri

• Kullanılan toplam oy
    0
Takı kim ne takiyor :$

düğün salonu içindekinden daha çok dışarı sigara içmek için çıkıldığında tanışılıp edilen muhabbetin düğün salonundan daha fazla eglendirmesi ilgimi çeker

Vişneli meyve suyu.

Dışarıya çıkıp içilen içki
Bir tek bunun için gidiyorum

Topuklu ayakkabılardan çıkarılmamış etiketler yazmayı unutmuşum.
Para zarfı kutusu odak noktam :blush:

Gidip o ortamdan kurtuluncaya kadar çocukları izlerim.

Düğün salonunun tavanındaki uçan balonlar

ailelerin degisik degisik halleri. kendimden ve ailemden ornek vereyim; mesela kizlarla bir araya toplanmis konusuyoruz, fisildamalar, yuz ifadeler etc. uzaktan izleyenler ''acaba kavga mi var? neden herkes hararetli?'' diye dusunur. oysa biz o an ''iyi gorunuyo muyum? sacim boyle iyi mi?'' gibi muhabbetler ediyoruzdur.

taki merasimi sonrasi hizlica kalkip, ailesiyle beraber eve donmek isteyen babalar dikkatimi ceker. hepsi dugun salonun cikisina yakin durur ve uzaktan uzaktan ''gelin gidiyoruz'' el kol hareketleri yaparlar. ve tabii ki bunu gormezden gelen anneler var :') yani boyle boyle seyler.

akraba veya kardeslerimin dugunu olmasa, ha, bide arkadaslarimin, hayatta gitmezdim dugunlere. of. hep boyle diyorum diyorum, ama kemence sesini duyunca da horona giriyorum :d neyseee, geriye kim kaldi

Pilav ve gelinlik..

Hicbirsey.

Dugun sevmiiiim

• Beğen
Tepkiler: ne
Geri