Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim o benim. Türkiye'deki düğünler geleneksel kültürle popüler kültür arasında sıkışıp kalmış, ne yapacağını bilmeyen türde düğünlere dönüşmüş. Eski örf ve adetlerin hala uygulandığı bazı düğünlere rastladım, her anlamda o kadar beğendim ki, şimdiki düğünlerden koşarak kaçıyorum. Evet gözle görülür bir yozlaşma var ama batıyı taklit ederken bile düğünü organize ederken baştan sona bir çuvallama söz konusu.
Ama şimdi şunu bir açıklığa kavuşturalım. Sevmeyebilirsiniz ama bu gitmeyeceğiniz anlamına gelmez arkadaşlar. Dost düğünde, cenazede ve hastanede belli olur.
Giriş
Davetlilerin salona gelişi
Ankara havaları part I
salonda koşuşan çocuklar
pasta kesimi
takı merasimi
damadı zorla halaya kaldırış
ankara havaları part II
ezan molası
şemameden devam
damat halayı
vedalaşma faslı
kapanış
Annemin zorla ve hile ile kandırıp götürmesine rağmen gidip birine aşık olup üç beş hafta aşk acısı olarak bana döndüğünden bir de gariptir ki o oynadıkları şarkılar beni çok hüzünlendirdiğinden ötürü ben de bu kesimde yer alıyorum.
Ama şu anki yaşama sebebim de her ne kadar garip olsa da şu sınavdan sonra her gün düğünden düğüne akma isteği :dyg:
O günlere çıktığımızda ben yine kesin yoldan dönerim anacaazımla kavga ederim ya hayırlısı :honk: